Příjemné prostředí, užasní kolegové a nadřízený. Nadstandartní benefity
NE
Pleasant work environment
Prošla jsem pár pracovních pozic v různých odvětvích, ale Česká sporitelna je opravdu TOP. Člověk musí chodit do prace rád a ne s odporem.
Response from employer:
Dobrý den, Děkujeme Vám za pozitivní hodnocení naší společnosti. Snažíme se být pro naše zaměstnance TOP, jak zmiňujete. Jsme také velmi hrdí, že máme ocenění TOP zaměstnavatel v bankovnictví v roce 2022 a v roce 2023. Je to pro nás závazek, abychom dělali všechno proto, aby se zaměstnanci u nás cítili dobře a mohli profesně i osobnostně růst.
Individuální přístup managerů, snaha vytvářet kolektiv lidí, kteří spolu rádi spolupracují a rádi chodí do své práce. Vytváření příjemného prostředí pro své zaměstnance. Benefity...kromě standardních benefitů například právní poradenství apod.
Domnívám se, že Česká spořitelna jde jak cestou poradenství ke svým klientům, tak cestou naproti svým zaměstnancům....spokojený zaměstnanec, který vykonává dobře svojí práci rovná se spokojený klient.
Jeden den s naší kolegyní Sandrou
Finanční zdraví klienta na prvním místě
Granty pro zaměstnance