Mnoho firemních benefitů, komunikace v angličtině na pracovišti, nadstandardní vztahy mezi kolegy na pracovišti, různorodá nestereotypní práce, možnost kariérního růstu, celkem slušná závodní jídelna s 5-ti druhy jídel
Zbytečně vysoký počet nejrůznějších managerů, vedoucích a ředitelů, přebujelá byrokracie, obrovská fluktuace pracovníků - firma si neumí udržet zaměstnance a ti za dva roky odcházejí za vyšším platem jinam. Z toho vyplývá mnoho problémů s postupně mizejícím know-how, člověk přebírá projekt který před ním dělalo třeba 3, 4 nebo 5 lidí, postupně jak odcházeli. Špatné vztahy mezi "výrobou" a THP pracovníky, občas i drobné naschvály a záměrná nespolupráce ze strany výrobního úseku, na které jsem nebyl z minulých zaměstnání vůbec zvyklý. Situace se ale od roku 2018 v mnoha směrech postupně zlepšuje.
Velká příležitost k seberealizaci. Mnoho projektů, na kterých se lze účastnit. Každý názor je brán v potaz. Práce v kolektivu a nápomocnost ostatních kolegů z jiných oddělení. Co neumím a nebo nemohu udělat já, uděláme společně jako tým. Kolegové jsou fundovaní a znalí procesů i své pracovní náplně. Inspirující kolektiv.
Nadbytečné zásoby, ne ideálně fungující nákup, absence balících předpisů. Chybně nastavené toky materiálu a další drobné věci. Postupně se ale pracuje na zlepšení.
Did you find Ammann Czech Republic s.r.o. interesting?
There are 8 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?