Výborní kolegové. Dobrý plat. Naprostá flexibilita a ochota vyjít vstříc. Velké možnosti ke vzdělávání se. Naprostá volnost v tom zvolit si v čem se chci rozvíjet. Velmi dobrý rozsah toho co firma dělá umožňuje poznávat široké portfolio aktivit a řešení.
Zátěž způsobená korporátní governance. Nerelevantní požadavky a nedostatečná koordinace vycházející z toho jak je firma velká a globalizovaná. Z toho pak vyplývají až komicky nerelevantní požadavky. Někomu to nevadí někomu ano.
Skvělí kolegové na které je spolehnutí, vyvážení soukromého a pracovního života, možnost přicházet s novými nápady, které bývají vyslyšeny;)
Vágní strategie a vize, odchod klíčových kolegů - obrovská míra fluktuace v posledních měsících, špatné hospodářské výsledky české pobočky, neschopnost nalézt nové obchodní příležitosti a projekty, špatná resp. nulová komunikace top managementu, podprůměrná nabídka benefitů.
Je tady skvělý kolektiv, lze využívat práci z domova, lze se dále vzdělávat
Nejvyšší vedení firmy nekomunikuje se zaměstnanci, dochází k osekávání benefitů, firma se snaží ušetřit na nesmyslných místech, neexistují Vánoční prémie ani 13.platy. Firma si hraje na velký nadnárodní korporát, ale ve skutečnosti to tak vůbec není.
Příležitost pro absolventy bez praxe. Na druhou stranu jsou bohužel vhozeni na velké bankovní projekty, kde je nutné mít zkušeného team leadera/projekťáka, aby se vyvážila nezkušenost absolventnů. Těchto zkušených lidí je v Capgemini pomálu.
Více se zajímat o své juniory a dohlížet, zda team leader plní svojí roli.
Propojení s Capgemini grupou. Vymýšlíš řešení pro klienta? Dost pravděpodobně existuje ve světě někdo, kdo něco podobného se svým klintem už řešil. A rád se podělí o své zkušenosti nebo je dokonce ochoten zúčastnit se prezentace pro klienta.
Capgemini je svět možností a projekty můžou být v mnoha oblastech od optimalizace HR procesu ve farmacii přes vývoj SW ve finančnictví až po datovou analýzu v manufacturingu.
Velká míra flexibility - ať už co se pracovní doby, výše úvazku nebo i lokality, odkud pracuji týká. Práce se mi dobře kloubí s péčí o dítě.
Skvělý kolektiv - vždy se můžu obrátit jak na své kolegy, tak na nadřízené. Ve firmě panuje přátelská atmosféra napříč pozicemi, rádi se setkáváme i po práci.
Cítím, že mám od vedení důvěru, že svou práci odvedu včas a dobře - a zároveň mám prostor pro kreativitu.
Jako v každé velké firmě se v Capgemini potkáte s určitou mírou byrokracie&reportingu, ale s tím se počítá :-).
Did you find Capgemini Czech Republic s.r.o. interesting?