Skvělá spolupráci napříč nemocnicí, možnost osobního růstu, variabilita benefitů-především možnost čerpání v lékárně, snaha vyváženého rozpočtu nemocnice vedením nemocnice, rozšíření o konzultace rodinného kouče
Větší možnost variability home office i na řadové zaměstnance v oblasti administrativy, možnost čerpání oběda na míru dle číselného jídelníčku, např. možnost si vyzvednout v SP již připravený, vykuoaný oběd na kartu zaměstnance
spolehlivý zaměstnavatel,příjemné pracoviště,prac.doba vyhovuje,využívám benefity v rámci penzijního spoření,příspěvek do lékárny,sleva na vstupné do divadla,celkově jsem spokojená
Cením si toho, že zde mám pocit, že nemocnice stojí za mnou jako za zaměstnancem, snaží se neustále zlepšovat jak platové podmínky, zaměstnanecké benefity i obecné pracovní prostředí, tak abychom se zde cítili co nejlépe
Samozřejmě by plat mohl více odpovídat zodpovědnosti práce v nemocnici, ale to je spíše problém obecný a ne tohoto konkrétního zaměstnavatele, naopak zde mám pocit, že se toto nemocnice snaží kompenzovat jak to jen jde.