Výborná komunikace s vedením, předvídatelnost práce, nízká míra stresu v porovnání s jinými podobnými pracovišti, moderní přístup ve vedení firmy, mladý kolektiv
Moc mě baví tato práce a výsledky , kterych dosahujeme jsou velmi motivující, stejně jako benefity, které nám zaměstnavatel poskytuje .
Mohla by lépe fungovat spolupráce s vedením, které občas ovlivňují kamarádské vztahy. Často je překážkou či zdržením při práci zastaralé a nefunkční zařízení .
Response from employer:
Děkujeme za podnět. Přátelské vztahy personálu na pracovišti jsou pro fungování celého pracovního týmu velice důležité a výrazně ovlivňují celkovou atmosféru na pracovišti. Všem zaměstnancům se snažíme zajistit stejné pracovní podmínky, aby se každý z nás cítil na svém pracovišti dobře. Může se stát, že má někdo ke svému nadřízenému vztah vřelejší či naopak. Snažíme se přistupovat ke všem zaměstnancům stejně férově. Zdravotnická technika prochází pravidelně kontrolou bezpečnosti a funkčnosti. V případě, že dojde k závadě na zařízení, je zajištěna oprava daného přístroje. Pokud se nachází na pracovišti zařízení, u kterého jsou závady častější, snažíme se v co nejkratším čase zařízení vyměnit za nové. Finančně nákladné výměny zařízení řešíme v rámci ročních investic, pokud se nejedná o urgentní stav.