-příjemné prostředí
-super kolegové
-práce, která mě baví
-možnost chodit do jídelny a bufetu
-možnost nošení neformálního oblečení
-15 min cesta autem z domova a jistota parkovacího místa
Jediné mínus vidím v pracovní době, která by nemusela být do 17. hod ještě s ohledem, že tu většinou sedím cca 20 min. po pracovní době kvůli zákazníkovi..
Ocenila bych pracovní dobu od 7 do 15:30 např.
Opportunity to learn new things
Tak jako v každé jiné práci se tu dovíte něco nového.
Non-stressful work
V prostorné kanceláři je klid. Většinou se nikdo navzájem neruší.
Férový zaměstnavatel, dává smlouvy na HPP. Přispívá na důchodové připojištění. Pořádá různé akce pro zaměstnance. + několik dní k dovolené navíc po nějaké odpracované době.
Nízký plat a je jedno, kolik práce navíc za měsíc odvedete, na platovém ohodnocení se to neodrazí. Velmi nízký růst platu v průběhu let, stagunuje a nemění se, přitom potraviny a jiné věci neustále zdražují. Neférový přístup nadřízeného, na kterého není spoleh. Nedůvěra ke svým podřízeným. Velmi špatné obědy v jídelně. Špatně zvolen systém benefitů, který ne každý využije. Pro tuto společnost jsou jejich zaměstnanci pouhá čísla, která se dají nahradit.