Spokojen jsem pouze z kolegů hlavně ve výrobě. Jsou to naprosto normálni lidi který jsi chtějí vydělat v této době peníze jako každý.
Co se týče administrativní budovy to je jiné kafe. Chovaní nadřízených je otřesné. Když za někým dojdete tak vás pouze vyslechne a to je vše. Manažeři si hledí jenom do své kapsy aby měli výsledky a zato důstojné odměny a hlavně aby se pořádně poplácali po rameni jak to vše funguje. Pak po vás chtějí výsledky jako od Supermana a hlavně se tady nedá dělat když tady není dostatek materiálu a pořád něco chybí. Ještě jsem se nestkal s tím, aby tady bylo dostatek materiálu a aby výroba fungovala. Oddělení nákupu hrůza děs totálne nemožní lidi který ku příkladu objednají materiál který je dávno 3x změnen revizí ale to si nikdo z nich nezjistí a material přijede, ale špatne. Měl bych více negativních zkušeností, ale to bych tady psal hrozně dlouho. Člověk z výroby si nemá šanci vydělat, jedině kdyby bydlel přímo ve firmě a nemusel by dojíždět po případě kdyby nastoupil jako nejaký manažer tak se může plácat po rameni s ostatníma.
závodní stravování, káva zdarma, výplata včas na účtu
Špatná komunikace napříč celou firmou, kompetence nejsou jasné, tzv. levá ruka neví, co dělá pravá. Management nezvládá svoje úlohy, a to hlavně stabilizovat značně rozpolcenou náladu ve firmě, která se prozatím spíše prohlubuje.