Oceňuji přístup k lidem a silné zázemí společnosti. Kdysi tomu nebylo, ale Autobond začíná naslouchat zaměstnancům a vytváří zajimavé pracovní podmínky a nový přístup k zaměstnancům. Osobně mi byl umožněn další rozvoj formou školení, který mě posunul dále. Možnosti benefitů se také rozrostly a očekávám, že se ještě rozrostou...
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Oproti mým předešlým zaměstnavatelům je Autobond daleko více férový. Pracuji v čistém prostředí. K práci nic nechybí, nemusíme si z výplat hradit např. firemní dresscode anebo jiné věci. V poslední době mě nejvíc potěšilo, že vedení samo přistoupilo k celoplošnému navýšení mezd.
Někdy peníze nejsou vše, takže když děláte svou práci dobře, dostane se vám uznání. Zaměstnanci, na které je spoleh, si zaměstnavatel váží.
Dlouhodobý podstav. V některých pracovních postupech zbytečná byrokracie, ale to je asi všude.
Rozvoj firmy, zlepšování pracovního prostředí, přátelský a férový kolektiv, přímost jednání s nadřízenými.
Rychlejší zavedení technických a softwarových pomůcek do naší práce. V rámci Benefitů, bych uvítal několik přiměřených dní Sick days během kalendářního roku a Benefitní konto, či Platební kartu pro využití v oblasti kultury, kina, koncertů,.....
Zastoupení nejlepší automobilové značky na světě.
Profesionální firma s lidským empatickým přístupem.
Kolektiv lidí jak na pobočkách tak na centrále společnosti.
Perspektiva růstu v rámci firmy a finanční zázemí.
V každé společnosti tak i domácnosti se najdou nedostatky. I zde ale není o nich třeba psát, protože jsou vnímány a řešeny, proto co dnes platí již zítra nemusí. Tyto maličkosti jsou pouze úsměvné nikoliv stresující.
Freedom and independence
Volnost a samostatnost je široký pojem v ABG má zaměstnanec možnost vlastní iniciativy a myšlení ovšem za předpokladu zachování nastavené subordinace a pravidel.
Security and stability
Společnost AUTOBOND GROUP a.s. má dealerské zastoupení napříč ČR několika značek. Toyota - No.1 ve světě, Lexus, KIA, Suzuki, tyto značky a jejich prodejnost zajišťuje finanční stabilitu celé společnosti, což umožňuje nadstandartní finanční ohodnocení zaměstnanců. Servisní služby společnosti nabízí příležitost i pro mechaniky a další profese.
There are 30 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?