Můj prodejní tým, který jsme měl na starost. A nás koordinátor.
S arogantním, neprofesionálním a papalášským chováním nejvyššího vedení společnosti, které bralo lidi dole jako póvl a nedocházelo jim, že kdyby nebylo těch dole, co vydělávají firmě peníze, tak oni nahoře nesedí.
A ještě s manipulací výplat. Na něco člověka nalákali, aby tam šel pracovat a po X měsících na něj vytáhli, že takovou základní výplatu mít nemůže, že to nikdo ve firmě nemá. Následně člověka psychickým nátlakem nutili jít na provizní systém a pokud člověk svým výkonem a výdělkem překročil nějakou jejich pomyslnou mez, tak mu výplatu i tak sekli, ač slibovali, že to nikdy neudělají.
A mohl bych bohužel pokračovat..., takže pokud se máte rádi a máte v sobě trochu sebeúcty, tak do této firmy nenastupujte.
Nadřízení se k zaměstnancům chovají jako k hadru na podlahu! Neumějí si vážit pracovitých lidí, naopak jim vyhovuje strategie čím víc bude člověk práskat na kolegy tím dostane vyšší výplatu.
Velmi jednoduché zacházení se zaměstnanci. Lidé se tu otáčí skoro jak ve večerce. V takhle relativně malé firmě se tu během půl roku otočilo skoro 30 zaměstnanců… na jedné pobočce. nejspíše je tu něco špatně, ale vedení si s tím hlavu neláme. Dále snižuji výplaty a neohlíží se na ztráty.