Člověk v této agentuře může být sám s sebou. Pokud opravdu chce, dostane dostatečný prostor na realizaci vlastních ambicí a nápadů nebo pokud jen chce kvalitně odbavit svojí práci a mít čistou hlavu i proto je tu prostor.
Nic zásadního mě nenapadá. Spíše jen to, jak dynamické prostředí agentura je, ale to je dáno byznysem a trhem jako takovým.
Jsem zde velmi krátce, 5 měsíců, ale primárně velmi oceňuji obrovskou flexibilitu, snahu vyjít vstříc, otevřenost v komunikaci a svobodu v kombinaci s přijetím vlastní zodpovědnosti. Tedy moje krédo "dejte mi důvěru a získáte ode mne maximum". Cítím se zde velmi dobře, přijímaná, oceněná a jako nedílní součást týmu.
Příliš mne toho nenapadá, ale možná občas velké výkyvy v zahlcení a tlaku na množství práci. S tím jsem ale do agentury nastupovala, takže jsem s tím počítala. Přesto věřím, že při lepší organizaci týmu a rozdělení kompetencí by to nemuselo být tak výrazné a pro někoho stresující.
Rád bych dnes vyjádřil své upřímné uznání a vděk všem kolegům a kolegyním v Effectix.com za jejich neuvěřitelnou práci a profesionalitu. Jsem opravdu rád, že mám příležitost být součástí týmu, který se neustále posouvá kupředu a dosahuje vynikajících výsledků.
Každý z vás přináší do naší společnosti něco výjimečného, ať už jde o inovativní nápady, technickou odbornost, kreativní přístup nebo neúnavnou snahu o zlepšování. Společně jsme vytvořili dynamické a inspirující prostředí, které nejen že poskytuje kvalitní služby našim klientům, ale také nás motivuje k dalšímu růstu a rozvoji.
Občas je moc administrativy, ale věřím, že se vše zlepší s novým CRM systémem.