Náplň práce je fajn, práce na pozici Vedoucí směny je denně jiná. Setkávám se stále s novými situacemi
Vrchní management neustále něco tají. Pro rok 2019 nám nezvysili plat. Plány jsou tak nastavené že na měsíční prémie si nesahneme. Na vedoucí pozice se dostávají kamarádi
Plat
Jak pani nadrizena/mistrova a spoluzamestnanci, si delali z lidi co byly u nich na prodejne docasne osli, jedna rekala jak mam delat praci, prisla druha, nadavala ze je to blbe, a tak to bylo porat.
Pak vam daji nejakou praci kterou radne plnite a cekate na nadrizenou/mistrovou ze mate praci hotovou, ze k tomu potrebujete jen neco vytisknout (tuto praci dela jen ona) a hned dostanete servano proc cekate ze mate neco delat, a hned spoluzamestnanci utikaji si stezovat. A pak jste ten nejhorsi.
Toho závodu kolik bylo a kor když se stahovalo sezónní věci, šílené nemluvím ani o tom,že nějaká podpora nebo motivaci žádná nebyla a když už tak pěkně falešné.
Mzda 15. v měsíci
Zapojení, řešení majitelů do procesů mezi odděleními
Utváření nového pracovního prostředí a vztahů
1. Střet zájmů
- neobsazování manažerských pozic kamarády, ale zkušenými a prověřenými zaměstnanci
- rodinní příslušníci ve stejných střediscích, odděleních
2. Ocenění loajálních a zkušených zaměstnanců - kariérní růst, mzdové rozdíly mezi novými a profesně staršími a zkušenějšími zaměstnanci