Vážím si stabilního zaměstnání v příjemném prostředí. Oceňuji snahu zaměstnavatele o zlepšování pracovních podmínek. Jsem ráda, že na mě není vyvíjen přílišný tlak a tudíž mohu dělat svou práci nejlépe, jak umím.
Chtěla bych v práci víc využívat svůj potenciál, mít možnost být víc kreativní. Baví mě sledovat současnou módu a uvažovat, jak by šla přetvořit v dobře prodejné produkty naší značky. Trochu mě mrzí, že nemáme možnost se spolupodílet na vzniku výrobních koncepcí. Myslím, že 20% produktů by mohlo být vytvářeno vizionářským způsobem (designer by si udělal vlastní průzkum trhu, návrhy a prezentoval by svou představu nadřízenému). Líbila by se mi i kolektivní tvorba (mám velmi talentované kolegyně a zajímal by mě jejich náhled). Prospělo by mi, kdybych znala náš společný cíl...mohla bych se radovat z toho, že se k němu přibližujeme.
Přátelské prostředí, klidná atmosféra, práce se sportovním zbožím světových značek
Lepší struktura vedení lidí a řízení jednotlivých projektů. Vzdělávání zaměstnanců. Relevantní zaměstnanecké benefity!!! Nevidím přínos v tom, že na recepci vidím ceduli s nápisem, "jezte avokádo" je zdravé.
Nejvíce si cením snahu vyjít mi vstříc ze strany zaměstnavatele, jak v řešení pracovní záležitostí tak i v soukromí. Vždy se snaží najít východisko aby byli všichni spokojeni.
Sportisimo by mělo zapracovat na komunikaci mezi jednotlivými oddělení.
Má snahu věci měnit. Plánovat několik let dopředu a nespokojit se s aktuálními výsledky.
Lepší informovanost mezi jednotlivými odděleními. Přehled struktury v jednotlivých odděleních, včetně kontaktů. Aktualizovaná databáze zaměstnanců s informačním prostředím, kdo přišel/odešel.