Odbornost kolegů, smysluplnost práce s reálným dopadem a prostor pro samostatné uvažování a profesní růst. Práce v TA ČR mi umožnila výrazně se odborně i manažersky posunout.
Občasná nejasnost v prioritách a rozhodovacích kompetencích, která vede k tomu, že se příliš energie věnuje dílčím operativním debatám namísto soustředění na klíčová témata. To může zpomalovat práci a zbytečně zatěžovat kapacity, které by jinak mohly být využity efektivněji
Freedom and independence
Lidé, kteří hledají volnost a samostatnost, ocení, že v TA ČR mají prostor převzít odpovědnost za svou agendu a aktivně ovlivňovat, jakým způsobem budou úkoly řešeny. Práce není svázaná přehnanými procesy a kontrolou, ale stojí na důvěře, odbornosti a schopnosti domlouvat se. To umožňuje větší flexibilitu, vlastní iniciativu a pocit smysluplné práce.
Informal work atmosphere
TA ČR je vhodná pro lidi, kteří ocení neformální pracovní atmosféru, protože zde funguje otevřená a přímá komunikace napříč organizační strukturou. Zaměstnanci mají reálnou možnost obracet se se svými podněty a otázkami přímo na vedení, bez zbytečných hierarchických bariér. To podporuje důvěru, spolupráci a pocit, že názor každého má váhu.
Průběžně mám možnost učit se a školit se a pokud projevím zájem, mohu se zapojovat do různých zajímavých aktivit nad rámec své práce.
Pokud mám problém a nestíhám, vždy se najde řešení, kolegové rádi vypomohou, vedoucí se k takovým situacím staví čelem.
Vedoucí vycházejí vstříc i v případě osobních problémů.
Finanční ohodnocení by mohlo být vyšší, ale zde je zaměstnavatel limitován tabulkami.
Meaningful work
Při návštěvách / kontrolách projektů můžeme nahlédnout pod pokličku toho, co se díky podpoře od TA ČR podařilo dokázat a je to obvykle velmi zajímavé.
Opportunity to learn new things
Protože vedení firmy podporuje vzdělávání svých zaměstnanců. Umožňují nám rozvíjet své schopnosti směrem, který dává smysl a zprostředkovávají nabídku externích školení. Občas také proběhne kolečko interních školení, kde se seznamujeme s prací kolegů z jiných oddělení. Zaměstnavatel také přispívá na jazykové vzdělávání.
How would I fit in at Technologická agentura České republiky?
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
přátelská atmosféra, možnost rozvoje, flexibilní čas na práci
výkyvy náročnosti práce mezi týdny
Opportunity to work during studies
Možnost zkrácených úvazků ideální pro studující. Možnost flexibilního plánování pracovní doby dle domluvy se zaměstnavatelem.
Flexible working hours
Plánování pracovní doby je vždy na domluvě se zaměstnavatelem. TA ČR ve většině případů nemá problém vyhovět zaměstnancům při osobních či zdravotních problémech s úpravou pracovní doby tak, aby zaměstnanci umožnila problémy vyřešit. Některá období je potřeba pracovat přes běžnou pracovní dobu, jiná zase umožňují volnější pracovní tempo. Ne každému musí tento styl práce vyhovovat, ale vzhledem ke shovívavosti zaměstnavatele při řešení soukromých problémů, to není můj případ.
Oceňuji příjemné prostředí, zdravou firemní kulturu, otevřenou a férovou komunikaci napříč celou agenturou a možnost osobnostního rozvoje. Podmínky pro slaďování pracovního a soukromého života jsou velmi dobré. Zaměstnavatel pořádá i různé teambuildingy a workshopy pro podporu týmové spolupráce.
Smysluplná práce, výborný kolektiv, příležitosti osobního rozvoje, vstřícnost vůči zaměstnancům, dělná a kolegiální atmosféra.
Obecně nižší finanční ohodnocení dané tabulkovými platy, větší flukturace na některých pozicích, tlaky a složité vztahy ze strany vnějšího prostředí a některých institucí.
Skvělý, mladý a kreativní tým srdcařů.
Velmi vstřícný zaměstnavatel vůči potřebám maminek a studentů
Smysluplná práce s velkým dopadem na zlepšování inovací a konkurenceschopnosti Česka