Employer
Co-workers
Managers
Satisfaction
How do the employees evaluate their salary?
Ve svém oboru je světová trojika a dodává na všechny kontinenty, vzniká tím značná diverzifikace teritoriálních rizik. Jde o moderní produkt, který je ve fázi růstu a nahrazije starší technologie.
Nastupoval jsem jako totální zelenáč a absolvent. Poměrně rychle se učím právě novým věcem, takže jsem si osvojil dále schopnost ty zajeté postupy, jak mi je ukázali, vylepšit a zefektivnit pro svůj druh práce. Neplatí to ale u všech, jak jsem zjistil. Jak se říká "je to rukama" a nemehla se tu snadno rozpoznají po zapracování, od těch kteří u práce dokáží taky přemýšlet. Po postupu výš jsem nahlédl do výroby jinak a čekalo mě opět spousta učení se. Bohužel, "Učení se novým věcem" má v těchto místech svoji stinnou stránku, která se schovává za větu "Nějak to udělej"
Vyráběné stroje se neustále vyvíjejí a je potřeba držet krok. Ať už jde o optimalizace ve výrobě nebo sledování nových technologií ve světě, použitelných pro výrobu ve firmě. Náročnost pak vyplývá z implementace všech změn. A to od jejich prosazení, až po samotnou instalaci. To jsou ty "správné" náročné úkoly. Ty nesprávné náročné úkoly jsou pak záležitosti, vyplývající z nejasně definovaných popisů práce na různých pozicích. Náročné je pak vysvětlování, proč s tím nic neuděláte anebo taky předání problému na to správné místo, tak aby se vám to nevrátilo jako bumerang.