Dostala jsem důvěru pracovat zcela na dálku. Vedou mi "nedýchá na záda", naopak mně nechá dýchat. Z práce na zaměstnanecký poměr jsem měla obavy (špatné zkušenosti z minulých pokusů o zaměstnání), které se nepotvrdily. Pokud potřebuji radu/návod/pomoc a oslovím tu správnou kolegyni/kolegu, vždy se mi dostalo v rámci jejich možnosti opory. Je fajn pracovat pro zaměstnavatele s dobrou pověstí.
Někteří kolegové mluví v kanceláři sprostě a hrubě. Asi si neuvědomují, co to o nich vypovídá.
Oceňuji přínos produktů právní ochrany pro společnost.
Naučila jsem se nové produkty na trhu a získávám právní povědomí.
Mohlo by dojít k vylepšení : benefitů pro zaměstnance i OZ
OZ nováček by měl dostat základní mzdu min. 30.000,- min. na 6měsíců, než se mu rozjedou obchodní úspěchy. Většina podobných společností již toto nabízí léta. Velkým benefitem pro OZ je časová nezávislost, ale to je asi tak jediná věc. To je málo.
Určitě na obchodní pozici nemůže v této společností na začátku své kariéry hledat finanční "jistotu a stabilitu" :-(
Práce je velmi různorodá, určitě není prostor se nudit. Oproti práci ve velké korporaci velikost D.A.S. stále umožňuje osobní přístup ke kolegům a nadřízeným a také míra byrokracie je zde uspokojivá.
Myslím si, že na některých vedoucích pozicích jsou lidé, kteří ne zcela rozumí problematice, o které přesto rozhodují. Tím, že neznají nebo nerespektují nastavené interní procesy, vznikají nestandardní situace, které jen dlouhodobě ztěžují práci ostatním oddělením a vytváří prostor pro chyby.
How would I fit in at D.A.S. právní ochrana, pobočka ERGO Versicherung Aktiengesellschaft pro ČR?
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
- velmi příjemný pracovní kolektiv, zajímavé benefity, přívětivá pracovní doba
- nerovnost v odměňování zaměstnanců na stejné pozici se stejnými zkušenostmi; chybějící snaha zaměstnavatele udržet si dlouhodobě stávající zaměstnance - poměrně vysoká míra fluktuace zaměstnanců
občasný home office
spokojenost s kolegy, kteří ale byli pro svůj pravdivý názor propuštěni se mnou
peníze
open space-hluk z ostatních oddělení
open space-naslouchání od některých "kolegů" co si říkáme, faktická vytržení z kontextu a donášení takto získaných informací k vedení
chování přímého vedení k zaměstnancům
výkon práce i za jiná oddělení a zaměstnance, což bylo bráno jako samozřejmost.
Protěžování pár oblíbených jedinců na úkor normálně fungujícího kolektivu
Dřívější vedení a kolektiv. Úžasná soudržnost, respekt a tah na branku. Naučila jsem se asertivnimu jednání.
Nynější vedení. Měří se dvojím metrem. Kvalita osobní i profesní šla dolů. Prostředí už není tak přátelské a panuje tam obrovské napětí. Málo peněz za hodně práce.