Lindex je společnost, která jde stále kupředu a dává tak možnost růst i svým zaměstnancům :) . Líbí se mi, že jí není jedno v jakých podmínkách se jejich oblečení vyrábí a myslí i na životní prostředí. Nejvíc si však vážím přátelské atmosféry a spousty milých kolegů :) díky kterým chodím do práce ráda!
snaha o udržitelnost
zapojení se do dobročinných aktivit
Měla by se zlepšit (zrychlit) komunikace mezi prodejnami a vedením. Zaměřit se více na proškolování osob na vedoucích pozicích (manažer atd.) Vyšší finanční ohodnocení a další zajímavé benefity pro zaměstnance. Zvýšením povolených počtu hodin na provoz prodejny = více zaměstnanců, pracujících na prodejní ploše.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Líbí se mi pracovat ve stabilní společnosti s velkým jménem. Oceňuji benefity v podobě stravenek a ošacení, a také to, že Lindex jako takový, dle mého názoru, dbá na názor každého zaměstnance a na jeho osobnost vúbec.
Rozdělení pracovních povinností se mi někdy zdá nerovnoměrné. Někdy také trošinku skřípou vztahy na pracovišti a pokulhává feedback.