Prijemne pracovni prostredi, moznost se na cemkoliv domluvit jak s nadrizenou tak v ramci tymu, pracovni benefity.
Ze stran centralniho vedeni mame obcas pocit ze prava ruka nevi co dela leva. Zamerit se na lepsi komunikaci s prodejnami ale i mezi prodejnami. Napr. By se mi moc libilo kdyby firma poskytla nejakou moznost seznamit se i s ostatnimi zamestbanci z jinych prodejen, at uz formou nejakeho teambuildingu na vikend nebo nejake spolecne party nebo neco takoveho.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Lindex mi umožňuje věnovat se rodině, studovat i pracovat.
Lindex by měl více školit své zaměstnance (nějaké kurzy). Také je více seznamovat s nadcházejícími kolekcemi (např. návštěvy showroomů pro všechny zaměstnance)
Lindex je společnost, která jde stále kupředu a dává tak možnost růst i svým zaměstnancům :) . Líbí se mi, že jí není jedno v jakých podmínkách se jejich oblečení vyrábí a myslí i na životní prostředí. Nejvíc si však vážím přátelské atmosféry a spousty milých kolegů :) díky kterým chodím do práce ráda!
snaha o udržitelnost
zapojení se do dobročinných aktivit
Měla by se zlepšit (zrychlit) komunikace mezi prodejnami a vedením. Zaměřit se více na proškolování osob na vedoucích pozicích (manažer atd.) Vyšší finanční ohodnocení a další zajímavé benefity pro zaměstnance. Zvýšením povolených počtu hodin na provoz prodejny = více zaměstnanců, pracujících na prodejní ploše.