Betsys má skvělou firemní kulturu a skvělé kolegy, na které je spoleh. Můžete být sá msebou, lidi se potkávají i mimo práce a pokud někdo hledá práci, kde skloubí svůj volný čas se svojí agendou tak betsys je to pravé!
hodně to tady žije, neustále nějaká akce, sem tam večírek, hodně srandy ale i poctivé práce. Zkrátka ideální zaměstnavatel :)
Jako v každé firmě i u nás se něco málo najde. Občas je nutné některé věci pushovat, dále bych uvítal roční prémie, které nemáme anebo alespoň revize platů o inflaci aby se reálný příjem nesnižoval.
Meaningful work
Jsme agilní vývoj a v něm přesně víte, co Vás čeká, co se musí udělat a motivuje Vás to plnit cíle. Zároveň náš produkt je jednoznačný a vy víte, na čem pracujete.
Varied work
Každý den děláte na svém projektu něco nového. O tom je agilní vývoj. Spolupracujete s lidmi, vzděláváte se, zkoušíte nové věci. V betsys nejsme na úřadě :)
Možnost osobního rozvoje, rozsáhlý technologický stack, kolegové, finanční ohodnocení
Technologický dluh, ovšem aktivně pracujeme na jeho odbourávání. V současné době nám přestávají kapacitně stačit kancelářské prostory, což se projevuje zvýšeným hlukem.