Oceňuji vstřícnost a porozumění vedoucího i spolupracovníků. Výborné je také to, že pokud něco nevím, dostanu vždy srozumitelnou odpověď nebo pomoc. Nemusím se obávat kohokoli na cokoli zeptat.
Za poměrně krátkou dobu nejsem zatím s něčím nespokojen.
Oceňuji především komunikaci se svými ndřízzzenými. Vždy se mi snažili vyjít vstříc a pokud to bylo jen trochu možné, nebyl problém si směnu vyměnit, nebo si vzít např.náhradní volno. Alkespoň za mě osobně mohu říci, žese se mnou vždy jednalo velmi lidsky a s pochopením.
Tento rok je obecně na celém trhu nedostatek čipů, a tak se stávalo, že člověk musel vypomáhat na jiných odděleních, než-li ke kterým příslušel. Když jsem tak přicházel do zaměstnání, ještě nedávno jsem často vůbec netušil, kam mě vlastně mohou poslat. Chápu však, že je to problém nejen naší firmy a není plně v moci našich nadřízených daný problém v krátkém časovém úseku vyřešit.
Práce ve výrobě je fajn.
Na každé stáži, kterou mám vyzkoušenou, nebyl problém se zaškolením a komunikace s nadřízenými, kteří se vždy snaží vyhovět.
líbí se mi i forma odměňování v benefitech, které mají mnohé využití.
Zároveň mě práce ve výrobě naučila lépe komunikovat s lidmi a řešit problémy efektivněji.
Určitě by se dala celkově zlepšit komunikace. Ať už mezi jednotlivými divizemi v hale, tak i mezi skladem a výrobou´, protože kolikrát máme pocit, že jedna strana neví, co dělá druhá.
Jinak si obecně nemám na co stežovat.
Příjemné pracovní prostředí, skvělý kolektiv, kantýna v budově, ochota spolupracovat i z jiných odděleních, parkování před budovou či v parkovacím domě.
Pokud zrovna není pandemie, firma se snaží uspořádat firemní výlety, sportovní akce, charitativní činnosti či oslavit úspěšný rok na firemním vánočním večírku.
Staré potrubí na toaletách. Ale i na tom se postupně pracuje. :)