Za účelem komunikace nabídek vhodných pracovních pozic a informací o náborových řízeních tímto uděluji souhlas se zpracováním mých osobních údajů v rozsahu údajů předaných správci v rámci výběrového řízení, jehož jsem byl/byla účastníkem (typicky jméno, příjmení, adresa, email, telefonní kontakt, fotografie, informace o dosaženém vzdělání a profesních zkušenostech, případně další informace poskytnuté v životopise) společnostem PricewaterhouseCoopers Česká republika, s.r.o., PricewaterhouseCoopers Audit, s.r.o., PricewaterhouseCoopers Legal s.r.o., advokátní kancelář a PricewaterhouseCoopers IT Services, s.r.o, PricewaterhouseCoopers IT Services Limited, odštěpný závod, a jiným členským společnostem globální sítě PwC (https://www.pwc.com/gx/en/about/office-locations.html#/) a to na dobu 3 let od udělení tohoto souhlasu.
Poučení
Váš souhlas je dobrovolný a můžete jej kdykoliv odvolat prostřednictvím cz_dpo@pwc.com. Máte právo požadovat přístup ke svým údajům, jejich opravu, smazání, omezení zpracování, na přenositelnost údajů a právo vznést námitku proti zpracování. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování založeného na souhlasu před jeho odvoláním.
Zobrazit více
Správcem Vašich osobních údajů je taková ze společností PricewaterhouseCoopers Česká republika, s.r.o., PricewaterhouseCoopers Audit, s.r.o., PricewaterhouseCoopers Legal s.r.o., advokátní kancelář a PricewaterhouseCoopers IT Services, s.r.o., PricewaterhouseCoopers IT Services Limited, odštěpný závod, všechny na adrese Hvězdova 1734/2c, Nusle, 140 00, Praha 4, která Vámi byla v rámci náborového procesu oslovena. Tato bude zpracovávat Vámi poskytnuté (či z veřejných zdrojů získané) osobní údaje za účelem náborového řízení v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679.
Zpracování osobních údajů bude pro správce provádět společnost Alma Career Czechia s.r.o., IČO: 264 41 381 prostřednictvím svých elektronických systémů.
Zobrazit více