Odpovídáte: Alena Maturová, Continental Automotive Czech Republic s.r.o. - Brandýs nad Labem

Test Technik

Vaše kontaktní údaje

Připojte životopis

Velikost max. 10 MB; Přípony pdf, doc, docx, odt

Zvyšte své šance a připojte motivační dopis, portfolio apod.

Např. motivační dopis; Velikost jednoho souboru max. 10 MB; Přípony pdf, doc, docx, odt

Souhlasy

Zobrazit více
      Osobní údaje označené hvězdičkou * jsou povinné. Potřebujeme je pro realizaci výběrového řízení na tuto pracovní pozici. Před odesláním Vaší žádosti máte možnost také souhlasit s tím, abychom Vám dali v budoucnu vědět, když bude u nás volná i jiná obdobná pozice. Vámi poskytnuté osobní údaje bude zpracovávat společnost Continental Automotive Czech Republic s.r.o., se sídlem Hradecká 1092, Valdické Předměstí, 506 01 Jičín, IČO: 620 24 922, v postavení správce (dále jen „správce“ nebo „my“), a to v souladu s platnou legislativou, zejména Obecním nařízením o ochraně osobních údajů EU 2016/679 ("GDPR"). Zpracování osobních údajů bude pro správce provádět společnost Alma Career Czechia s.r.o., IČO: 26441381, se sídlem Menclova 2538/2, 180 00 Praha 8, jakožto zpracovatel, prostřednictvím svých elektronických systémů.
      Zobrazit více