Souhlasím, aby mi dali vědět z AutoBinck Car Distribution International s.r.o., Auto Palace Spořilov s.r.o., AutoBinck Real Estate CZ, M Motors CZ s.r.o., Auto Palace Butovice s.r.o., Auto Palace Vysočany s.r.o., Auto Palace Brno s.r.o., Auto Palace Bratislava s.r.o., Auto Palace Panónska s.r.o., Auto Palace Západ s.r.o., M Motors SK s.r.o. , AB MOTORS CZ s.r.o. a AB MOTORS SK s.r.o., když pro mě budou mít i jinou vhodnou pozici.
Zobrazit více
Pro výběrové řízení na tuto pracovní pozici budou společnosti AutoBinck Car Distribution International s.r.o., Auto Palace Spořilov s.r.o., AutoBinck Real Estate CZ, M Motors CZ s.r.o., Auto Palace Butovice s.r.o., Auto Palace Vysočany s.r.o., Auto Palace Brno s.r.o., Auto Palace Bratislava s.r.o., Auto Palace Panónska s.r.o., Auto Palace Západ s.r.o., M Motors SK s.r.o., AB MOTORS CZ s.r.o., jakožto společní správci, zpracovávat Vámi poskytnuté (či z veřejných zdrojů získané) osobní údaje, a to v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679. Zpracování osobních údajů bude pro správce provádět společnost Alma Career Czechia s.r.o., IČO: 264 41 381 prostřednictvím svých elektronických systémů.
Zobrazit více