Smyslupná práce na zásadních společenských problémech. Velká míra svobody v práci a s ní související odpovědnost.
Práce na tématech jako jsou tranzice na obnovitelné zdroje energie nebo ESG reporting a udržitelnost firem vyloženě vyžaduje ochotu učení se novým věcem. Člověk se dostane k evropskému know-how expertů, se kterými pracuje.
Práci, co dává hlubší smysl
Přechod od uhlí na obnovitelné zdroje, udržitelnost firem, ochrana klimatu...Jde o práci na zásadních společenských a systémových výzvách.
Ve Frankovi si vážím primárně lidí, kteří zde pracují. Kolegové, jejich příběhy a pracovní úspěchy jsou velmi inspirativní. Navíc mám pocit, že organizace nestojí na místě, ale posouvá se neustále dopředu, jak z hlediska témat, které tu řešíme, tak i z hlediska služeb poskytovaných klientům.
Lidem tu záleží na jejich práci a od toho se všechno odvíjí - neexistuje žádné zbytečné interní papírování, když někoho o něco žádám, udělá to kvalitně a ne jen naoko, diskuse jsou věcné.
Otevřený přístup k řešení problémů, odpovědný přístup k podnikání.
V prostředí Frank Bold mají všichni docela příležitost věci měnit. Funguje zpětná vazba a věci se mění, pokud je na tom shoda v rámci celého Frank Bold týmu.
U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?