Mám opravdu skvělou šéfovou, od které se mohu hodně naučit. Pro moji práci mi dává plnou důvěru a v případě potřeby je k dispozici ke konzultaci. Je profesionál a současně velmi milá.
Naše středisko patří k větším a to kromě mnoha výhod přináší i nevýhodu v někdy komplikovanější komunikaci shora dolů, zdola nahoru i napříč mezi týmy. Jak máme hodně pestrých služeb s různým provozem, někdy druhý nechápe naše časové možnosti a jiná omezení. Trošku mi to připadá, že jsme jako velká třída plná dětí s odlišnými specifickými potřebami, kde je opravdu těžké učit, aby žáci měli pokroky a třída byla jedna parta kamarádů. A myslím, že někteří kolegové tyto odlišnosti nevidí, posuzují ostatní podle sebe a svého týmu.
Podporují u pracovníků pravidelné vzdělávání, ale i možnost vybírat z kurzů na míru.
Snaží se hledat způsoby a možnosti, jak zkvalitnit péči o klienty.
Pracovníkům poskytují benefit, např.příspěvek na multisportkartu.
Nekompetentní vedoucí a její nerovnoměrné a neférové chování vůči svému týmu. To je však otázka individuality vedoucího pracovníka, nemířím tím na celou organizaci.
V současné době mám kolem sebe velmi soudružný a spolehlivý kolektiv.
Cítím podporu ze strany současného vedení.
Mám možnost dovzdělávat se podle svého uvážení.
Myslím, že zaměstnanci v sociálních službách by měli být o trochu lépe finančně ohodnoceni. Jsem zaměstnanec školy, takže mě to tak netrápí, ale u kolegů pozoruji stoupající nároky z hlediska byrokracie..