Nejvíce oceňuji úžasné vedení, přístup k zaměstnancům, vstřícnost, porozumění, soudržnost, úžasné kolegyně, které mě vždy pomohou a za to vše moc děkuji
Zde nemám co dodat, se vším jsem spokojena, jsme úžasný tým . Nic bych neměnila
Ekumenický charakter, diakonické hodnoty, práce má smysl - služba druhým, možnost se vzdělávat a možnost studíjního volno, smyslplné semináře v rámci diakonické akademie - možnost se rozvíjet, pracovat na sobě
"amatérismus", né vždy se řeší problémy objektivně a v danou chvíli
Se svojí prací, individuálním a empatickým přístupem nadřízených vůči podřízeným. Možnost vyjádřit svůj názor.
Občas mám pocit, že názor sice vyslyšen je, ale změna se nekoná. Výběr nových kolegů je samozřejmě náročný proces, ale myslím si, že je fajn vnímat postřehy okolí a nepřijímat zaměstnance za každou cenu. Přeci jen spolupracovat potom bude převážně právě s těmi, kteří s přijetím zaměstnance nesouhlasí.
Práce s lidmi a pomoc bližním milosrdnost a úcta ke stáří respekt k důstojnosti člověka. Ať pochází z jakéhokoliv sociálního statusu.
Problém v komunikaci s nadřízenými. Rozhádaný kolektiv, neférový a direktivní přístup vedoucí. Nespolehlivost a všeobecně žádná důvěra ve vedoucího. V aspektu, že rozhádává kolektiv, žádná autorita. Protěžování nespolehlivých pracovníků, chaotická legislativa.
Nedostatek pracovních pomůcek,-žín´ky,lůžkoviny,podbradníky,ručníky.Často se mi stává,že abych mohla pracovat,musím věci nejdřív hledat,až pak můžu pracovat.Také bych ocenila při podávání stravy i při intim.hygieně buničinu.
Práce u nás je hodně o vztazích. Máme porady, rady a supervize. Můžeme říci svůj názor a přinášet nápady. Pracovní doba je velmi vstřícná. Platové ohodnocení je skvělé, ale samozřejmě by mohlo ještě růst.