Diakonie je organizace, která se zajímá o své zaměstnance. Snaží se jim zajistit co nejlepší podmínky pro svou práci. Je si vědoma, že je tato práce velice náročná.
Vstřícnost nadřízeného, vyjít nám vstříc se směnami, flexibilita a možnost rozložení směn/volna, tak aby nám to vyhovovalo.
Ano, Benefity, které tu nejsou v podobě dřívějších flexipassů za odpracované roky, důchodové poj. se spořením, možnost výletů za lepší ceny přes zaměstnavatele.
Na kolegy se mohu spolehnout, rozumíme si, dobrý kolektiv. Vyhovuje mi, že pracuju "pod střechou". Vyhovují mi 12ti hodinové směny. Lidský přístup ke klientům.
Komunikace mezi vedením a podřízenými. Nelíbí se mi přehazování směn bez toho, aby se vedoucí domluvil s podřízeným. Chápu, že jsem v nepřetržitém provozu, ale také mám svůj soukromý život. A to, že mi někdo pouze dá na vědomí, že mi změnil směnu, a nezeptá se, jestli mohu, se mi nelíbí. (Většinou se změnou souhlasíme, ale je slušnost se nás zeptat. Nesouhlasí tehdy, pokud máme již něco jiného domluveno, zajištěno, zaplaceno... např. lékař, akce s rodinou apod.)