Oceňuji domácí atmosféru. Ochotu personálu ke klientům.
Na mém úseku práce mi vadí, že se nevytvoří tým. Špatný přístup nadřízené na tomto úseku. Nelze se vzdělávat, školit. Nechtějí přijímat nové věci.
Neformální pracovní atmosféru
Nemohu soudit celou Diakonii, mluvím jen o mém pracovišti ve str.Cechach okolo Kolína. Přijde mi, že se informace předává zbytečně více lidem, než se dostane na me pracoviště. Samozřejmě se cestou změní, nebo se ke mě ani nedostane. Mám pocit že se tak nedá vytvořit tým. Nejsou motivace.
práce je důležitá, inspirativní, má smysl
dobře se dá domluvit na všech věcech
vedení vychází vstříc
naučil jsem se nové věci
ohodnocení se sice pomaliu, ale neustále zvyšuje
dobrý tým lidí a spolupracovníků
různorodá práce
Celkově jsou sociální služby dost neoceňované a podhodnocené, ale postupně se to určitě zlepší a práce má smysl.
S vedením se dá domluvit na všem co člověk potřebuje a to vidím jako velký benefit a výhodu - i jiného zaměstnavatel toto nelze, nebo jen omezeně.
Práci, co dává hlubší smysl
Práce v sociálních službách umožňuje podívat se na svět jinýma očima, zjistit, že i malá pomoc je důležitá a potřebná. Nabízí nový start života pto ty, kteří cítí, že ho potřebují nebo chtějí.
Pracovní příležitost pro lidi, kteří ocení smysl práce.Možnost neučit se a poznat problematiku sociální oblasti - práce se seniory, lidmi s mentálním hendikepem, ekonomika sociálních služeb, práce s dárci, projektový menegment.
Možnost přinášet a realizovat vlastní nápady a projekty.