Je to má nejlepší práce, kterou jsem kdy vykonávala. Dává mi velký smysl, skvělé nadřízené i kolegy, skvělý plat, skvělou pracovní dobu, spoustu aha momentů pro můj profesní i osobní rozvoj. Jsem hrdá, že zde mohu pracovat.
Rodinné prostředí, občas i dobrá atmosféra. Není tu velký kolos lidí. Občas se sice rušíme kvůli prostoru, ale snažíme se vyjít vstříc navzájem. Pro klienty převážně klidové prostředí s možností zahrady. Možnost návštěvy p. faráře. Klienti se mohou zúčastni komunikací.
Větší prostor pro všechny služby, více a pravidelné hovory s vedením, větší informovanost navzájem. Dodržovat hodnoty nejen při práci s klienty, ale i s pracovníky (ve vztahu nadřízený - podřízený), lepší jednání se zaměstnanci ze strany nadřízených pracovníků. Platy jsou na velmi nízké úrovni, což nevede často k motivaci pro pracovníky.
Férový přístup, vstřícnost vůči zaměstnancům, pomoc při problémech na pracovišti, ochota pomoci nejen na pracovišti, dobré finanční ohodnocení, kamarádský přístup
Nyní mě nic nenapadá, možná více prostoru pro děti v družině