Na Diakonii ČCE oceňuji její lidský přístup. Zaměstnavatel mi vždy vyjde vstříc, nemusím se obávat na něj obrátit v jakékoliv situaci.
Velké plus je pro mě také skvělý pracovní tým, kde si předáváme své zkušenosti, podporujeme se v naší práci, pomáháme si, můžeme se na sebe spolehnout.
Uvítala bych více benefitů, které nejsou na různých pracovištích totožné (např. Sick days)
Jsem celkově spokojená na své pozici, kterou v DČCE vykonávám, vycházím dobře s kolegy, s mým nadřízeným mohu řešit cokoliv a dočkám se vždy přijetí a lidského přístupu, vstřícnosti.
Mrzí mě, že máme v našem středisku menší benefity než v některých jiných střediscích DČCE. Myslím, že by bylo dobré mít benefity u jednoho zaměstnavatele totožné.
Diakonie je organizace, která se o Vás zajímá. Pečuje o své zaměstnance, aby zde byli spokojení. V této pomáhající profesi máte pocit, že Vaše práce má smysl a Diakonie Vám k tomu dává úžasnou příležitost.
v průběhu 15.let jsem pracovala ve 3.zařízeních,a taky pracuji ,jako pečovatelka,,všude se mluvilo,jak uživatelům se vytváří v těchto zařízeních domov,,,ale až na Vsetíně na Vyhlídce můžu po mých zkušenostech prohlásit, že opravdu zde uživatelé se můžou cítít,jak doma,pokoje vybavení,soukromí,,,,personál profesionální...prostě vše kolem co se stalo pro tyto lidičky novým domovem,,
Samozřejmě pro motivaci dobrého a stálého personálu v přímé péči jsou i peníze a ohodnocení této práce,,má to velký vliv na uživatele pokud se personál nemění,,tehda už je vytvoření domova úplné,,