Práce, kterou vykonávám má smysl, je užitečná, každý z nás jednou zestárne a bude rád za každou pomoc, vlídné slovo, pochopení, pohlazení, úsměv a mít pocit bezpečí
chybí mi smyslu plné benefity: příspěvky na penzijní, důchodové pojištění
Líbí de mi celkově nastavení organizace, to v jaké míře jsme schopni pomoct potřebným. Oceňuji společné vzdělávací akce, kde se můžeme sejít i s kolegy z jiných služeb/organizací. Celkově velmi kladně hodnotím možnost profesního i osobního růstu. Vytvoření zázemí pro pracovníky. Benefity v podobě stravenek, pružné pracovní doby.
Asi celkově s administrativní zátěží a stále rostoucími požadavky na vykazování různých dat.
Jde o hodnotově řízenou organizaci, kde silnou stránkou je pravidelná personální práce, finanční zdraví, kvalita poskytovaných služeb a dlouhodobý rozvoj. Zároveň jde o organizaci velmi otevřenou a respektující. Je vhodná pro pracovité lidi, kteří vidí v pomáhání druhým smysl a své poslání.
Slabinou je vzdálenost dojíždění do práce, která je kompenzovaná možností si sjednat individualizovaný rozsah home office.
pozitivní a spolupracující kolektiv
příjemné pracovní prostředí
pochopení pro rodinu, vycházení vstříct s úpravou pracovní doby, pokud je to možné
smysluplnost práce
nižší platové ohodnocení
chybí benefity (např. příspěvek na rekreaci, na tábor dětí, apd.)