Diakonie Českobratrské církve evangelické

Sociální služby a speciální vzdělávání

S možností seberealizace.
Mohlo by být lepší finanční ohodnocení, ale to není jen problém Diakonie.
Napsáno:červen 2023

Vždy mi vyjdou vstříc, když potřebuju cokoliv řešit. Máme možnost homeoffice a máme pružnou pracovní dobu. Vždycky mě vyslechnou a udělají si na mě čas, když mám něco na srdci, zajímají se o mě, o to, co mi jde a co chci zlepšovat.
ne
Napsáno:červen 2023

Oceňuji osobní přístup vedení při řešení různých situací, další benefity v podobě volna "Můj den" a "Zdravotní volno". Cením si přátelské atmosféry ze strany vedení ve službě, možnosti podílet se na rozvoji služby. Práce mi dává smysl a vím, že mám u své nadřízené oporu a mohu ji zcela důvěřovat. Mám ráda své pracovní místo, ve kterém se mi příjemně pracuje :-)
Některé procesy mi přijdou zbytečně složité, zdlouhavé, zejména takové, kde je třeba efektivní řešení. Mnoho administrativy, která by se dala možná zjednodušit.
Napsáno:červen 2023

Respekt k zaměstnanci. Flexibilní pracovní doba. Důvěra ke mě i mé práci. To, že když hovořím s nadřízenými (i vedením), tak mě slyší a reflektují mé nápady. Nevnucování víry - vždy nabídka dobrovolné účasti na bohoslužbách. Jsem spokojená i s tím, jak se evangelická církev prezentuje navenek - podpora LGBT+, atd.
Nejsem spokojená s tím, že nefunguje "údržbářský" úsek, a po mě jako po sociální pracovnici se chce, abych vynášela nábytek do pater, zajišťovala servis aut, instalovala si sama věci do počítače. Myslím, že od toho by tu měla být podpora provozních pracovníků. Když už vedoucí zadá můj požadavek do systému, tak vše dlouho trvá a nebo se z toho pověřený pracovník vymluví (např. stěhování nábytku, odvezení starého na sběrný dvůr atd.).
Napsáno:červen 2023

Příjemný kolektiv, skvělá vedoucí, zajímavá práce a možnost osobního růstu.

Vzddělávání
Skoro žádné benefity - příspěvek na penzijní pojištění, benefit karta, multisport karta
Napsáno:červen 2023

Otevřený a solidní přístup. Vše je pro mě srozumitelné a jasné. Zatím jsem se nesetkala s překvapením, které se takříkajíc na začátku neřekne, a pak se očekává, že jsme se na daném tématu domluvily. Podpora a týmovost. Přátelské a pohodové prostředí.
Zatím nevím..
Napsáno:červen 2023

přístup vedení organizace, filozofie organizace, její přístup k zaměstnancům. Snaha pomoci co nejvíce lidem.
s některými přístupy lidí se neztotožňuji.
Napsáno:červen 2023

Patřím do skvělého týmu, kde jsme si všichni rovni a dokážeme si pomoci. Pracovní doba je flexibilní a mohu tak dobře skloubit pracovní život s rodinným a péčí o dceru ve školkovém věku.
Napsáno:červen 2023

lidský přístup, možnost rozvíjet se, možnost kreativity, spolupráce s kolegy
menší dosah provozního oddělení do vzdálených lokalit - obtížné dosáhnout např. na opravy.
Napsáno:červen 2023
Zaujala / nezaujala vás firma Diakonie Českobratrské církve evangelické?