Aimtec

Poradenství v oblasti počítačů

Káva, čaj, ovoce, akce, pružná pracovní doba, možnost proplacení či výběru přesčasů
Zpětná vazba na práci
Napsáno:říjen 2018

Firemní kultura, orientace na zaměstnance, jednání na rovinu, otevřenost (můžu kdykoliv s čímkoliv přijít i za nejvyšším vedením)
Nestěhovat se do nové budovy
Napsáno:červenec 2018

Férovost, přímost, pracovitost většiny kolegů a úcta ke kolegům bez rozdílu pozice.
Napsáno:červenec 2018

Férovosti, péče o zaměstnance a celkové atmosféry ve firmě.
Nic mne nenapadá.
Napsáno:červenec 2018

Vize, slušnost, férovost, zázemí, kolektiv, společenská odpovědnost, rozvoj
máme spoustu firemních benefitů, ale nemá to úplně koncept. doporučil bych kafeterii, kde si může každý najít to své (mám osobně ověřeno od předchozího zaměstnavatele).
Napsáno:červenec 2018

Z větší části smysluplná práce. Otevřenost vůčí novým technologiím a jejich uvádění do praxe. Jedna z mála středně velkých ne startupových firem v ČR, která v produkci používá F#. Možnost skloubit osobní a pracovní život: např. homeoffice. Pokud je práce hotová, nikdo Vás nenutí sedět zbytečně další hodiny v kanclu. V managementu nejsou psychopati, ale psychicky stabilní lidé. Práce za přiměřené, spíš lepší peníze. Profesionální a přátelská atmosféra ve firmě(žádné stupidní kulty osobností nebo značek, ani nevraživí asociálové).
Místo Škodovek bych jako služebáky pořídil Hondy.
Napsáno:červenec 2018

- ryze česká firma řízená svými vlastníky, tj. bez negativních jevů anonymně vlastněných firem a firem se zahraničním vedením - vždy snaha o efektivní řešení bez samoúčelných byrokratických kroků - vždy snaha o otevřenost a komunikaci s každým - výborná personální politika - růst každého zde záleží jen a jen na snaze každého, lidé dostanou prostor, aby byli spokojení s tím, co dělají a aby se v tom zdokonalovali - společenství kultivovaných a mnohdy velmi zajímavých lidí - budování teamového ducha - řada benefitů
Napsáno:listopad 2018

U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Aimtec?