J&T Finance Group SE

Bankovnictví

V J&T se potkávají lidé, nápady, znalosti, zkušenosti, kapitál a kontakty. Děláme to nejlepší privátní i investiční bankovnictví, obchodujeme s cennými papíry, zabýváme se energetikou, realitami, vinařstvím a vším, co našim lidem dává smysl. Nebojíme se hledat příležitosti tam, kde je jiní nevidí, jsme nároční na sebe i na své okolí, stavíme na osobních vztazích a podaná ruka pro nás znamená víc než podpis na kusu papíru. Máte to stejně?

Všechny firmy (42)

Benefity,plat,kolegové,kolektiv
Napsáno:září 2021

Spokojený jsem s kolektivem a i prace mne bávi
Firma:J & T BANKA, a.s.
Z oddělení:Bezpečnost, ostraha, ozbrojené složky
Napsáno:duben 2021

Společnost podporuje rozvoj a osobní růst zaměstnanců v rámci vzdělávacích programů, které jsou velmi kvalitně zpracované jak interními odborníky, tak externími školiteli. Banka si váží svých zaměstnanců, pořádá pro ně řadu společenských a kulturních akcí, zároveň nabízí pro své zaměstnance širokou škálu benefitů v rámci zvýhodněných služeb nebo cafeterie. Nejvíce si ale cením prestiže, kterou sebou název J&T nese a to, že všichni kolegové sdílí stejnou vizi společnosti a usilovně pracují na jejím uskutečnění.
Napsáno:září 2017

Finanční ohodnocení a některé benefity
Profesionalita o ochota ostatních útvarů, nulový zájem o výsledek, neschopnost vyhodit neschopné zaměstnance

Netradiční benefity
Přes program klientských a zaměstnaneckých výhod si lze se zajímavými slevami rezervovat pobyty v luxusních 5* hotelech (Vysoké Tatry aj.), večere v grand restaurantech, ale i klasicky elektroniku, šeky na volný čas apod. Systém výhod se vztahuje i na celé týmy, takže na podobné večeře chodíte i s celým týmem, navštěvujete firemní skybox v O2 areně (nad rámec tradičního vánočního večírku). Banka pořádá i spoustu dalších akcí nad rámec - sportovní hry, umožňuje získat vstupenky na akce, které sponzoruje (např. tenistový turnaj Prague Open), organizuje letní kino atd.

Možnost práce při studiu
Banka podporuje zaměstnance v dalším studiu, např. dokončování mgr., ph.d., CFA, FRM, MBA ... jedná-li se o placené postgraduální vzdělání, banka zajistí jeho financování a není problém uvolňovat zaměstnance z důvodu přednášek/zkoušek v rámci takového vzdělávání.
Napsáno:leden 2019
Jak by mi to sedlo ve společnosti J&T Finance Group SE?

U této firmy máme ještě 18 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma J&T Finance Group SE?