Lidé
Mise
Příjemné prostředí+7

KOFOLA

Výroba nealkoholických nápojů

Jsme jedním z nejvýznamnějších výrobců nealkoholických nápojů ve střední Evropě s 11 výrobními závody na 5 evropských trzích. Do našeho portfolia v Česku a na Slovensku patří tradiční kolový nápoj s originální recepturou Kofola, pramenitá voda Rajec, minerální vody Korunní, Ondrášovka a Kláštorná Kalcia, značky Jupí, Vinea, Jupík, SEMTEX a další tradiční značky. Do Skupiny Kofola patří i síť freshbarů a salaterií UGO, tradiční český výrobce směsí z léčivých bylin LEROS a nově i Pivovary Group CZ

Všechny firmy (72)

Jsem spokojen s benefity, možností kariérního růstu, kterou mi Kofola umožnila. Naučil jsem se práci s lidmi.
Vadí mi častý komunikační šum mezi výrobou a skladem.
Firma:Kofola a.s.
Napsáno:únor 2023

Po přečtení komentářů tady na Atmoskopu jsem měla trochu obavy nastoupit, ale naštěstí se nic nepotvrdilo. V Kofole jsem moc spokojená! Začíná to důvěrou nadřízených a přátelskými vztahy mezi kolegy, pokračuje work-life-love balancem (pružná pracovní doba, možnost home officu) a končí zábavnou náplní práce nebo benefity. I když se toho v době krize hodně poškrtalo, firma se velmi snaží vše vrátit do původního stavu. Líbí se mi spousta drobností, třeba že jde o lokální firmu, která dbá o životní prostředí a pěstuje si vlastní bylinky, že podporují zkrácené úvazky a matky na mateřšké, lidský přístup vedení a podobně. Zkrátka když ji miluješ, není co řešit =)
Jediné, co mě mrzí, je dojíždění na Zbraslav a občas do Ostravy. Pár menších drobností by se určitě našlo, ale pozitiva je rozhodně převažují. Občas je tu trochu chaos, ale to mi osobně nevadí.
Firma:Kofola ČeskoSlovensko a.s.

Show Room na Zbraslavi

Ondrášovka na Zbraslavi

Ondrášovka na Zbraslavi

Zasedací místnost Rajec v Ostravě+7

Benefity, auto k osobnimu pouzivani
Krátce a výstižně. Děkujeme.
Firma:Kofola a.s.
Napsáno:leden 2025
Jak by mi to sedlo ve společnosti KOFOLA?

U této firmy máme ještě 29 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma KOFOLA?