Nejsme zaměstnanci. Jsme srdcaři ❤️ #innogystyl
Osobní růst a diverzita
Osobní růst a diverzita
Stabilita firmy+9

skupina innogy

Výroba, přenos a rozvod elektřiny

innogy = Energie, technologie, inovace. ✨ V ČR jsme lídrem mezi dodavateli zemního plynu, elektřiny a tepla. Zaměřujeme se na inovace, dlouhodobou udržitelnost, energetickou efektivitu a čistou mobilitu. ✅ 1 459 zaměstnanců po celé ČR, pracovní doba 7,5 hodiny, benefity 30 000 Kč ročně, flexibilita. 🥇 Jsme Férový zaměstnavatel roku 2024, 2020 a 2021 🍀 Firemní hodnoty: Orientace na zákazníka - Spolupráce a důvěra - Angažovanost - Odpovědnost.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Všechny firmy (564)

- možnost vyvážit osobní a pracovní život - účast na zajímavých (i) mezinárodních projektech - neustálé vzdělávání a možnost růstu (ovšem bez nepříjemného tlaku, každý dle své volby) - různorodost pracovních vztahů
zrychlení některých procesů
Z oddělení:Nákup
Napsáno:březen 2018

work life balancu, to u mě vyhrává na plné čáře
zlepšit komunikaci vůči zákazníkům a to v podobě instruktážních videí "jak na to" a způsobit tím "revoluci" v komunikaci v energetice. Myslím si, že dnešní výsada firem je v otevřenosti a transparetnosti vůči zákazníkům, pomáhat jim usnadnit práci se zřízením a udržováním služby / produktu.
Firma:innogy Energie, s.r.o.

Styl práce

Styl práce

Digitalizace v innogy

Digitalizace v innogy

Pracovní prostředí

Pracovní prostředí

Pracovní prostředí a bezpečnost+9

Jedná se o solidního zaměstnavatele s velmi dobrým kolektivem. Práce je vhodná pro absolventy, kolegové jsou velmi ochotní vás zaučit.
Firma:innogy Energie, s.r.o.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:březen 2018

slušná firemní kultura nastavené a fungující administrativní systémy jistota výplaty na účtu v daný den možnost zkrácených úvazků a práce z domova pro pozice, u kterých je to možné
Napsáno:březen 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti skupina innogy?
Poskytuje bohaté benefity (příspěvky, OV), ocenění dárců krve. Bylo by hezké, kdybychom dostali i reklamní předměty (prupisky, čepice, apod.)
Zrušit většinu nesmyslných nástrojů NWoW, větší pozornost zaměřit na kvalitu provedené práce a ne kvantitu, aplikovat prozákaznický přístup a nejen o něm hovořit.
Napsáno:březen 2018

Zaměstnavatel opravdu dbá na slušné a férové ohodnocení zaměstnanců, má nadstandardní benefity ve srovnání se zbytkem firem na trhu. Neustále se snaží rozvíjet a zlepšovat jako zaměstnavatel.
Posun směrem k moderním technologiím pro spolupráci zaměstnanců, oprostit se od zastaralých způsobů spolupráce, zavést větší důvěru a podporu pro "nové" - neodmítat "nové" ihned, ale zhodnotit a až potom soudit.
Napsáno:březen 2018

pro mně zajímavé odvětví firma s tradicí v ČR, zejména síťová část vlastníkem je energetická firma (u sítí polovičním), ne třeba investiční banka, což podle mně přispívá k lepší vnitrofiremní atmosféře dobré kolegiální vztahy v rámci oddělení schopní zaměstnanci stabilní firma, stabilní příjem prostor pro soukromý život fitness v budově centrály možnost cestovat (i když trochu častěji než bych chtěl, létám v průměru každý druhý týden na dva dny) firma je relativně férová
- někdy mám dojem, že cílem mé práce je standardizace IT a že já podporuji IT oddělení, spíš než naopak, vnitropodnikové služby obecn (zejména IT, ale i HR) jsou službami možná pro střední a vyšší management, pro mně jako pro zaměstance je to spíš komplikace - určitě bych zjednodušil organizační strukturu zejména u německého vlastníka, protože po dvou letech pořád nemám přehled jak firma funguje - firma je hodně paternalistická, pořád řízena hodně top-down. Zaměstnancům jsou sdělovány rozhodnutí (například jak vypadají "rekonstruované" prostory) aniž by měli možnost je zásadně ovlivnit. To snižuje motivaci a je to cítit všude. - celkově je to moloch, který se snaží komplikovanějšími strukturami zvládnou komplexitu externího okolí, což nejde. Čeká ho zásadní proměna firemní kultury, anebo další stagance. Trpět bude zejména Retail, protože je v dynamičtějším prostředí.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:březen 2018

cením si toho, že se nám věnuje, věnuje se rozvoji a snaží se řešit naše "problémy" poskytujeme nám nadstandardní benefity
Určitě bych změnila hodnocení zaměstnanců, některé pozice mají vysokou zodpovědnost, ale finanční ohodnocení tomu neodpovídá. Zároveň bych doporučila, abychom zrychlili - máme dobré nápady, ale než se nám je podaří dát na svět, tak nás předběhne konkurence.
Napsáno:březen 2018

Pracoval jsem ve vícero callcentrech. Ve většině jsem vydržel maximálně rok. Pro innogy pracuji už více než 4 roky a jsem maximálně spokojen s plateb, směnami, benefity. Neznám firmu která se o zaměstnance stará lépe.
Moc se mi nelíbí přechod na elektronické stravenky. Jinak vše super.
Napsáno:březen 2018

pracovní zázemí, podpora sportu, podpora vzdělávání, pořád se něco děje a pořád je něco nového
jsem spokojený zaměstnanec, nic mě nenapadá
Napsáno:březen 2018
Zaujala / nezaujala vás firma skupina innogy?