Nejsme zaměstnanci. Jsme srdcaři ❤️ #innogystyl
Osobní růst a diverzita
Osobní růst a diverzita
Stabilita firmy+9

skupina innogy

Výroba, přenos a rozvod elektřiny

innogy = Energie, technologie, inovace. ✨ V ČR jsme lídrem mezi dodavateli zemního plynu, elektřiny a tepla. Zaměřujeme se na inovace, dlouhodobou udržitelnost, energetickou efektivitu a čistou mobilitu. ✅ 1 459 zaměstnanců po celé ČR, pracovní doba 7,5 hodiny, benefity 30 000 Kč ročně, flexibilita. 🥇 Jsme Férový zaměstnavatel roku 2024, 2020 a 2021 🍀 Firemní hodnoty: Orientace na zákazníka - Spolupráce a důvěra - Angažovanost - Odpovědnost.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Všechny firmy (559)

Flexibilita práce, časová i home office. Firma vi, co chce. Hlavní téma není všude šetřit, ale udělat včas a kvalitně práci, kterou firma potřebuje.
Někdy je té práce moc.
Napsáno:duben 2022

Plánování přestávek každý den, benefity, složky mezd
Nátlak

Styl práce

Styl práce

Digitalizace v innogy

Digitalizace v innogy

Pracovní prostředí

Pracovní prostředí

Pracovní prostředí a bezpečnost+9

Njevíce oceňuji zkrácenou pracovní dobu na 7,5h týdně, benefity, fajn výplaty a více volného času pro sebe
Možná by firma nemusela být tak moc tabulková a řešit každé číslo a mohla být levnější multisport karta, jinak nic, jsem spokojen :)

Home office Benefity
Napsáno:duben 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti skupina innogy?
Pracovní doba, home office, benefity, bez stresu, super šéf i jeho šéfové, přátelský a hlavně trpělivý kolegové, výrazná možnost sebe vzdělávání i vzdělávání ze strany firmy(kurzy, školení), jsem ve firmě krátce ale po zkušenostech z předchozích zaměstnání mám v Innogy pocit že jim na nás opravdu záleží a to je k nezaplacení.
asi mě nic nenapadá... možná jen to že je drahé kafe... (homeoffice... :D)
Napsáno:duben 2022

U innogy jsem začínala v prodejním týmu, kde se mi úplně nedařilo, nyní jsem ale v servisním týmu a jsem naprosto spokojená, je tam větší klid a pohoda a nikdo na vás netlačí s výsledky. Momentálně do práce chodím s chutí a radostí. Samozřejmě finanční ohodnocení se mi osobně líbí a ocením i benefity, které pro nás firma má.
Nechybí mi v této chvíli vůbec nic.
Napsáno:duben 2022

Skvělé a rozsáhle benefity, Pauzy a dovolené
Trošičku je škoda, že není celý týden na stejný čas. Jeden den od 8:00 druhý den od 9:00 a třetí den zase jinak
Napsáno:duben 2022

Oceňuji onboarding proces, přístup kolegů i nadřízeného. Velmi zásadní je pro mne také firemní kultura, schopnost pracovat autonomně a dobře vymezené odpovědnosti. innogy je férový zaměstnavatel.
zatím nemám žádnou negativní zkušenost

Příjemné pracovní prostředí
Ve firmě jsou nové hezky upravené zasedací místnosti, zrekonstruovaná jídelna s možností posezení venku. Velmi vkusné a designové kuchyňky. Moderní příjemné prostředí.

Volnost a samostatnost
Ve firmě se pracuje efektivně, žádné skryté kapacity a proto je nutné, aby každý pracoval samostatně a byl odpovědný za výsledek své práce. Samozřejmě dle seniority pozice, adaptace u nováčků je samozřejmostí.
Napsáno:duben 2022

spolehlivý zaměstnavatel, který drží své dohody, férové finanční ohodnocení, velká řada benefitů, možnosti neustálého rozvoje, vzdělávání, příležitost pro každého - firma vás ráda nechá růst
vzhledem k velikosti společnosti zcela logicky vznikají komunikační šumy, krizové situace minulých měsíců nebyly zvládnuty na 100% a pro zaměstnance nebyl dostatek podpory ani informací k novinkám - ale i to je pochopitelné vzhledem k rychlosti změn na trhu v loňském roce
Napsáno:duben 2022

Možnost karierního růstu (workshopy, interní/externí školení) Benefitní systém (ten je opravdu boží) Vstřícnost a pochopení nadřízeného Skloubení pracovního a soukromého života Skvělý kolektiv
Nejsem si vědoma ničeho, s čím bych byla nespokojená.
Napsáno:duben 2022
Zaujala / nezaujala vás firma skupina innogy?