T-mobile olympijský běh!
Po práci legraci!
Naše krásné kanceláře!
Naše krásné kanceláře!
Neformální pracovní atmosféra+2

Atos Czech Republic s.r.o.

Poradenství v oblasti informačních technologií

Atos Group je mezinárodní IT společnost s 74 000 zaměstnanci ve 68 zemích. V ČR působíme jako Atos a Eviden. Zaměřujeme se na digitální transformaci, IT infrastrukturu, vývoj SW, kyberbezpečnost, HPC a další. Spolupracujeme s významnými klienty ze soukromého i veřejného sektoru. Máme 350+ zaměstnanců v Praze, Brně a Vysokém Mýtě. Stojíme za IT podporou UEFA EURO™ a biometrických pasů a občanských průkazů ČR.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Všechny firmy (25)

Rozmanitost prace, dobré vybavení.
Chování vyšších nadřízených. Nezdůrazňovat neustále větu - Musí se šetřit.
Napsáno:červen 2017

flexibilita - work/life balance
korporátní procesy
Děkujeme za Váš komentář :)
Napsáno:srpen 2025

Komentář připnutý firmou
Profersní růst, skloubení rodiny a práce
Globální procesy, nejasná komunikace z boardu

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Práci si můžete rozplánovat v mezích projektu dle sebe. Flexibilní pracovní doba a homeoffice dle potřeb se hodí při rýmičkách i vyzvedávání ze školky.
Děkujeme za Váš komentář a jsme rádi, že jste spokojeni s flexibilitou :)
Napsáno:srpen 2025

Líbí se mi flexibilní práce z domova na globálních projektech pro francouzské zákazníky. Je fajn být součástí celosvětové komunity mainframe solution architektů. Někteří kolegové jsou skutečně inspirativní a mohu se hodně naučit. Rád pracuji ve frankofonním prostředí. Jsem rád, že mě firemní struktura a people manažer nezatěžují (zbytečným) reportováním. Oceňuji dostatek času na sebevzdělávání a rozvoj.
Zdá se, že firemním standardem je vybavovat pracovníky notebooky Lenovo třídy L (L13, L14). Pro práci s většími prezentacemi a objemnými excel soubory s makry je to dost těžkopádné. Chtěl jsem si sám dokoupit modul interní paměti, ale ta nejde ani rozšířit, protože je slot nepřístupný a zatavený do základní desky. Práce s Lenovo notebooky řady T by byla daleko rychlejší a komfortnější.
Firma:Atos Czech Republic s.r.o.
Napsáno:červenec 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Atos Czech Republic s.r.o.?
Práce po obsahové stránce přesně odpovídá původní dohodě. Velmi přátelský kolektiv a zajímavé firemní benefity.
Mohli bychom se častěji potkávat v kanceláři.
Firma:Atos Czech Republic s.r.o.
Napsáno:červenec 2024

Dostupná platforma pro vzdělávání. Práce mimo hlavní pracoviště. Vstřícní lidé (V rámci ATOS prostředí)
- Sice dostupná platforma pro vzdělávání, nicméně jen ve volném čase, kvůli utilizaci nemožné. - SW firma a stav jejího interního prostředí - Komunikace a sdílení informací na všech vrstvách - Velmi stresující a nátlakové prostředí v souvislosti s nesmyslnými požadavky (Ale tohle je asi projektové)
Napsáno:prosinec 2018

kamaradsky pracovni tym, zajimave projekty,

Velmi přátelská atmosféra Fajn lidé Flexibilní pracovní doba Podpora kolegů
Některá rozhodnutí ze strany CEE
Napsáno:prosinec 2018

Výborný tým, zajímavé projekty, pohodová pracovní atmosféra a možnost skloubit pracovní a osobní život.
Diletantismus českého (vyššího) managementu a jeho odtržení od řadových zaměstnanců, neschopnost HR, korporátní a byrokratická nepružnost, neadekvátní ohodnocení, nevážení si dlouholetých a kvalifikovaných zaměstnanců.
Napsáno:prosinec 2018

Zájem o rozšiřování benefitů, zajímavé firemní akce, snaha (jen) některých členů managementu o pozitivní změnu, vstřícnost a ochota ze strany HR úžasní kolegové (někteří) možnost využít AJ oceňuje se angažovanost zaměstnanců o dění ve firmě
projekty zejména pro státní sektor vedení některých projektů a oddělení nekompetentními osobami, které díky svým vlastnostem nemají na dané pozici co pohledávat snaha udržet ve firmě schopné a šikovné lidi je mizivá, raději si vydržují netáhla přístup vybraných vedoucích zaměstnanců k podřízeným na úrovní gestapa dění v české firmě se řídí ze zahraničí a nikdo si bez jejich povolení ani neuprdne snaha o (rozumné) přidání z pravidla představuje dlouhodobý boj

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Zalezi na týmu a na projektu, ale obecně jsou v Atosu k rodičům vstřícní. Pořádají se akce pro i jen děti nebo i pro cele rodiny, mnohdy si i někdo do práce dítě přivedl. S většinou lidi a vedoucích se dá domluvit a například dočasně upravit i podmínky/úvazek atd.

Možnost práce při studiu
Chápou, ze vzdělání je důležité a (záleží na projektu) nehazi klacky pod nohy. Dá se domluvit na uprave úvazků apod. Nabízí studentské programy a studenty sami aktivně vyhledávají.
Napsáno:květen 2019

U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Atos Czech Republic s.r.o.?