Velmi si cením férového jednání nadřízených i kolegů. Jsme fajn parta bez žádných namachrovaných strejdů v košili.
Celý tým Revido do toho dává srdíčko a je to vidět. Jsem pyšná, že můžu být součástí.
Ahoj! Moc děkujeme za tuhle krásnou a upřímnou zpětnou vazbu. Velmi si vážíme toho, že zmiňuješ férové jednání nadřízených i kolegů a že vnímáš tým jako partu lidí, kteří si na nic nehrají a táhnou za jeden provaz. Respekt, přirozenost a lidskost jsou pro nás klíčové hodnoty.
To, že cítíš, že celý tým Revido do práce dává srdce, je pro nás obrovské ocenění. A slyšet, že jsi pyšná, že můžeš být součástí, nás opravdu těší!
Díky, že jsi u toho s námi a že do toho dáváš kus sebe. Moc si toho vážíme.
Jsem tady chvíli, ale firma na mě zatím působí velice slušně, už od prvního dne školení. Fluktuace je zde nízká a zaměstnavatel nabízí opravdu mnoho benefitů, od stravenek přes sickdays až po týdny dovolené. Nesetkal jsem se s nadřízeným, který by se ke mě choval nepřátelsky. Pokud se sem dostanete, což není snadné, budete velice spokojeni
No.. možná podlaha ve vestibulu v zimě lehce klouže
Ahoj! Děkujeme za podrobnou a upřímnou zpětnou vazbu. Máme radost, že vnímáš firmu takto pozitivně.
Těší nás i zmínka o nízké fluktuaci, přístupu nadřízených a benefitech. Snažíme se vytvářet prostředí, kde panuje respekt, férové jednání a kde lidé mají důvod zůstávat dlouhodobě. Proto si vážíme toho, že to takto vnímáš i z pohledu někoho, kdo je u nás zatím krátce.
A děkujeme i za drobnou poznámku k vestibulu 🙂 I takové „maličkosti“ bereme jako užitečnou zpětnou vazbu a podnět k tomu, na co si dát větší pozor, zvlášť v zimních měsících.
Díky, že ses o svou zkušenost podělil. Jsme rádi, že jsi součástí Revido týmu!
Příjemné prostředí
Velmi dobrý kolektiv
Komunikace s vedením
Firemní akce
Vše ok.
Ahoj, děkujeme Ti za zpětnou vazbu! Máme radost, že oceňuješ velmi dobrý kolektiv, komunikaci s vedením i firemní akce – právě kombinace těchto věcí dělá pracovní prostředí takové, kde se lidé cítí dobře a chtějí spolupracovat.
Díky, že se o svůj pohled dělíš a že jsi u toho s námi. Vážíme si toho.
dobrá spolupráce, benefity, pracovní doba
to jsou zanedbatelné maličkosti
Ahoj, díky za Tvoji zpětnou vazbu! Máme radost, že vnímáš dobrou spolupráci, benefity i pracovní dobu jako silné stránky. Tyto věci považujeme za důležité pro každodenní pohodu v práci.
To, že případné drobnosti bereš jako zanedbatelné maličkosti, je pro nás signálem, že celkové nastavení funguje a dává smysl. Přesto platí, že pokud by tě kdykoliv napadlo něco konkrétního, co by stálo za zlepšení, budeme rádi, když se o to s námi podělíš.
Díky, že sdílíš svůj pohled. Vážíme si toho.
Práci u zaměstnavatele hodnotím pozitivně. Můj nadřízený je velmi lidský, umí pochválit, motivovat a je tu pro každého ve firmě. Práci mám ráda a oceňuji otevřenou komunikaci i možnost domluvy prakticky na čemkoliv.
Benefity v podobě stravenek hodnotím jako fajn a příjemný bonus.
Co mě však mrzí, je větší zaměření především na energické poradce, zatímco ostatní pozice ve firmě nejsou tolik zohledňovány. Platy zůstávají dlouhodobě stejné, a to i přes rostoucí životní náklady.
Ahoj, děkujeme za otevřenou a vyváženou zpětnou vazbu! Velmi si vážíme toho, že hodnotíš práci u nás pozitivně a že zmiňuješ lidský a podporující přístup svého nadřízeného. To, že umí pochválit, motivovat a být oporou pro ostatní, je přesně styl vedení, na kterém chceme stavět. Máme radost i z toho, že Tě práce baví a že oceňuješ otevřenou komunikaci a možnost domluvy. Důvěra a dialog jsou pro nás zásadní.
Děkujeme také za zmínku o benefitech. I menší věci, jako jsou stravenky, bereme jako způsob, jak lidem práci zpříjemnit, a jsme rádi, že je vnímáš jako příjemný bonus.
Zároveň si velmi vážíme toho, že otevřeně pojmenováváš oblast, která tě mrzí. Téma férového ohodnocení napříč firmou je pro nás důležité a taková zpětná vazba je cenným podnětem k další debatě a hledání vyváženějšího přístupu.
Díky, že svou zkušenost sdílíš otevřeně a s respektem. Vážíme si toho, že jsi součástí týmu a že Ti záleží na tom, kam firma směřuje.
Práci beru jako dalšího člena rodiny, mám kolem sebe skvělý tým lidí, na které se mohu spolehnout. Oceňuji za ty dlouhé roky nasazení celého vedení i když občas s některými rozhodnutími nesouhlasím. Děláme práci, která má obrovský smysl a to mě naplňuje. Obchod je obecně náročná disciplína, ale firma dělá maximum, pro naše úspěchy. Jsem nadšená z finančního ohodnocení. Těším se na další roky s Vámi :-)
Vývoj nových věcí trvá někdy moc dlouho. Menší počet dní dovolené, než je zvykem.
Máme skvělý systém školení, takže se může přihlásit člověk bez předchozích zkušení s chutí učit se nové věci.
Příjemné pracovní prostředí
Máme krásné kanceláře, báječné kolegy i nadřízené
Ahoj! Děkujeme za tak otevřenou a silnou zpětnou vazbu. To, že práci vnímáš skoro jako dalšího člena rodiny a máš kolem sebe tým lidí, na které se můžeš spolehnout, je pro nás velká pocta. Máme radost, že Ti práce dává smysl a naplňuje Tě. Víme, že obchod je náročná disciplína, a o to víc si vážíme toho, že vnímáš snahu firmy vytvářet podmínky pro úspěch a férové finanční ohodnocení.
Děkujeme i za zmínění oblastí, které vidíš jako slabší. U vývoje nových věcí si uvědomujeme, že někdy trvá déle, než bychom si všichni přáli, a hledáme cesty, jak být rychlejší a efektivnější. Téma dovolené vnímáme jako důležité a víme, že je pro mnoho lidí citlivé – i tady je pro nás podobná zpětná vazba důležitým podnětem k dalším debatám.
Díky, že jsi u toho s námi a že do práce dáváš energii, zkušenosti i srdce. Moc si toho vážíme a těšíme se na další společné roky!
Komunikace s vedením je bezproblémová. Vaše podněty berou vážně a někdy jich i využijí.
Asi není co vylepšovat.
Ahoj, děkujeme za zpětnou vazbu. Velmi si vážíme toho, že vnímáš komunikaci s vedením jako bezproblémovou a že máš zkušenost s tím, že podněty nejsou jen vyslechnuty, ale také uvedeny do praxe. Otevřená komunikace a naslouchání lidem v týmu jsou pro nás důležité a bereme je jako základ zdravého fungování firmy.
A to, že nezmiňuješ žádná zásadní negativa, bereme jako silný signál, že nastavení, na kterém pracujeme, dává smysl. Díky, že se o svůj pohled dělíš. Pokud by Tě kdykoliv něco napadlo, víš, že jsme otevření se o tom bavit. Díky, že s námi buduješ Revido!
Ahoj a díky za tvoji zpětnou vazbu. Máme radost, že oceňuješ pružnou pracovní dobu. Víme, jak důležité je mít možnost sladit práci s osobním životem, a snažíme se v tomto směru vycházet vstříc tam, kde to dává smysl.
Děkujeme, že jsi součástí Revida!
Firmu mám moc ráda, za celou tu dobu jsem nezažila, že by se k někomu zachovala křivě nebo špatně. Firma má své hodnoty a zásady a pro mě je to hodně důležité. Hodně věcí se mění ale téměř vždy k lepšímu. Děkuju že toho můžu být součástí.
Jsem spokojená
Ahoj, moc Ti děkujeme za krásnou a upřímnou zpětnou vazbu. Máme velkou radost, že vnímáš pozitivně hodnoty firmy. Právě na těchto hodnotách chceme Revido dál rozvíjet. O to víc nás těší, že to takhle cítíš i Ty.
Ano, změn bylo v souvislosti s rebrandingem opravdu hodně, ale naším cílem je, aby dávaly smysl a posouvaly nás kupředu, a to firmu, tým i každého jednotlivce. Je pro nás moc důležité slyšet, že tyto změny vnímáš převážně pozitivně. Děkujeme Ti, že v tom jedeš s námi. :) Moc si toho vážíme a jsme rádi, že se u nás cítíš spokojeně!