Skip Pay s.r.o.

Moderní platební metoda

Skip Pay je parta talentovaných lidí, kteří od roku 2018 zvládli společnými silami vystavět tvůrčí a rostoucí fintech startup přinášející revoluci v nakupování a placení. Jsme designéři, vývojáři, bankéři, markeťáci, muzikanti, cestovatelé a hlavně pohodáři. Každý jsme jiný, ale všichni jdeme za tím stejným. Nebojíme se selhání. Jdeme za tím nejlepším. Pohání nás nápady, ne byrokracie. Jsme na stejné vlně? Pojď s námi dělat placení dobré jméno.

Skvela firemni kultura, parta lidi a velmi zajimavy produkt!
Napsáno:únor 2024

Moje zkušenosti jsou velmi pozitivní. Oceňuji firemní kulturu, která podporuje kreativitu a osobní růst. Týmový duch a kolegialita vytváří skvělé pracovní prostředí. Velké plus jsou pravidelné firemní snídaně, teambuildingy a mimo pracovní aktivity. Firma nabízí flexibilní pracovní dobu a možnost práce z domova. Tempo práce je vyšší, ale nic co by se nedalo zvládnout. Firemní procesy v IT oddělení jsou na velmi dobré úrovni. Nová CSOB budova na Radlicích je pěkná a moderní. Nabízí dobrou stravu a místo pro sport.
Přestěhováním do nové CSOB budovy na Radlicích, přináší další byrokracii. Která je ještě v pohodě a plně pochopitelná. Jen doufám, že nebude narůstat.
Napsáno:únor 2024

Skip Pay s.r.o. image 1
Skip Pay s.r.o. image 2
Skip Pay s.r.o. image 3
Skip Pay s.r.o. placeholder+9

Skvělý kolektiv lidí, kteří se snaží táhnout za jeden provaz. Nikdo si nehraje pouze na vlastním písečku, ale každý se snaží dosáhnout společného cíle. Každé oddělení má dobrý mix senior, medior i junior pracovníků, což vede k nepřetržitému vzájemnému zlepšování všech členů v daném týmu. Nenuceně spolu také chodíme sportovat, posedět na pivko nebo jinak trávíme čas i mimo práci. Líbí se mi také poslání firmy (pomáhat lidem nakupovat a platit rychle, bezpečně a pohodlně s možností lépe plánovat svůj rozpočet) a hodnoty, kterými se tohoto poslání firma snaží dosáhnout. Ty totiž nejsou pouze na papíře, ale opravdu se dějí v každodenní praxi. Kultura firmy je obecně velmi otevřená, kdykoli a na cokoli se můžete zeptat klidně rovnou CEO. Vždy si na vás udělá čas a bez omáčky řekne věci na rovinu.
Časté velké a komplexní změny (značka, produkt jako takový atd.) v reakci na turbulentní vývoj, s čímž je ale nutné u startupu počítat. S postupným etablováním se dá očekávat, že těchto změn bude ubývat. Nelíbí se mi také nárůst byrokracie snad ve všech aspektech po nedávném 100% přivlastnění ČSOB. Snad to bude také pouze přechodné, než se obrousí hrany, a podaří se nám udržet startupový drive, myšlení, způsob práce i kulturu.
Napsáno:prosinec 2023

Pracovat ve Skip Pay je příjemnou pracovní zkušenností, motivací, seberozvojem. Na to jakou "malou" firmou Skip Pay je, člověk má možnost se vzdělávat, učit neustále novým věčem a pokud je cílevědomý, šikovný, pečlivý ... aniž by mermomocí chtěl, má možnost lézt skrz odděleními a několika pozicemi. Firma nabízí klidné pracovní prostředí, rodinnou atmosféru, flexibilní pracovní dobu, možnost práce odkudkoliv. Váš nadřízený Vám nekouká pod ruce, nesleduje pracovní náplň, Vaší docházku, ale požaduje svědomitou práci a vše správně/do termínu zpracováno. I když firma má nějaké mouchy, práce Vás baví, je různorodá a den uteče jako voda. Určitě nedoporučuji někomu, kdo stopuje pracovních 8 hodin a těší se domu. Většina lidí svojí práci dělá srdcem s vizí dlouhodobějšího účinku.
Stěhování do korporátu pod křídla banky přináší několik benefinů, ale naopak i těch stinných stránek. Slibované zaměstnanecké benefity stále v nedohlednu.
Napsáno:prosinec 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti Skip Pay s.r.o.?
Možnost rozvíjet se, vysoká míra kreativity, podpora mých nápadů ze strany zaměstnavatele, odborníci v každé oblasti firmy, přátelský přístup vedení, pravidelné setkávání nad společnými úkoly.
Nic mě nanapdá.
Napsáno:prosinec 2023

Nejvíc cením kolektiv. Myslím si, že se nám daří přibírat do týmu lidi, kteří nechtějí jen někde zapadnout a oddělat si svých osm hodin, ale chtějí se podílet na něčem novém. A já věřím, že ve Skip Pay opravdu tvoříme budoucnost pro normální placení.
Se změnou sídla firmy došlo ke ztrátě několika benefitů, které firma měla. Chybí mi dog friendly office a kancly více v centru města. Zároveň nejsem uplně happy s narůstající byrokracií a takovou tou korporátní pachutí, která se nám snaží do týmů dostat. Ale věřím, že jsme pořád start up a dokážeme si startupovou atmosféru zachovat.
Napsáno:listopad 2023

flexibilita firmy a procesů, všichni táhnou za jeden provaz, absence politiky
nahání se mnoho zajíců, s čímž je potřeba u startupu počítat
Napsáno:květen 2021

Otevřenost vedení firmy vůči svým zaměstnancům, žádný kodex oblékání, snaha společnosti interně nezakrývat pravdu a jednat fér.
Neustále nefunkční software, neustále se měnící podmínky a pravidla, neprofesionalita a nedomyšlenost ve mnohá směrech. Prace utíká moc rychle protože se v ni nezastavíte, jste radí když mate čas na oběd, neuvěřitelné tlaky na produktivitu, jinde by Vas za stejně odvedenou práci platily královsky a obdivovaly tady Vas ještě zprudí.
Napsáno:prosinec 2020

Supr možnost zapojit se do tvorby produktu, šéfové jsou otevřeni novým nápadům. Občas je jeden z nich striktnější a druhý zase trochu moc volnomyšlenkář, ale celkově dobrý.
Ještě se nepovedlo (11/2020), abychom měli hezky zařízené kancly. Snad to bude se stěhování od 2021, ale vzhledem ke snaze šetřit si nejsem jistý, že to bude něco extra hezkého a pro práci i relax příjemného.
Napsáno:listopad 2020

I když je to startup spravovaný korporátem, na korporátní manýry si tu naštěstí nepotrpí. Vítá se tu každý nápad, který nás může někam posunout. Brzy vidíte jak výsledky vaší práce pomáhají celé firmě. Kolegové jsou tu fajn. Skloubení rodinného a pracovního života tu není problém a to je za mě další velké plus.
Máme hodně práce. Potřebujeme víc lidí.
Napsáno:listopad 2020
Zaujala / nezaujala vás firma Skip Pay s.r.o.?