Pracoval jsem pro Linet jako externí konzultant, bezva spolupráce, dobrý kolektiv, bezproblémový.
Příjemné pracovní prostředí
Zabezpečené stravování na úrovni, možnost volného parkování, dobrý kolektiv , přátelská atmosféra (IT). Na provozu bylo vidět vysokou organizovanost výroby a logistiky, práce i s moderními technologiemi (Laserové děličky materiálu, vstřikovací listy, svářecí CNC automaty, komaxtová stříkací linka. Organizovaná práce - zakázkově členěná. Jde o moderní, strojírenský závod na světové úrovni.
Práce v Linetu je obohacující ve všech směrech. Setkávání s lidmi ze všech koutů světa mě baví. Kolegové znají své cíle a společnými silami je plníme. Myslím, že je to na výsledcích firmy znát =o). Samozřejmě ne vždy vše probíhá hladce, bez emocí a bez komplikací, ale vždy najdeme společně řešení. Pořád mě to tu baví!!
Úplně nemůžu říci, že by mě tu něco znepokojovalo. Záběr vědomostí, které musíte mít, je široký. A ne úplně každý je schopen na Zákaznickém servisu fungovat. Ale já to vnímám jako výzvu.
Možnost profesního rozvoje - možnost zkusit si různou práci, prostě nedělat pořád to samé. Vzdělávat se. Využívat nejrůznější benefity. Být u toho, když se z malé vsi ve středních Čechách řídí strategie úspěšné mezinárodní skupiny. Být u vývoje nových skvělých produktů.
Někdy se šetří na zcela nesmyslných drobnostech, kvůli nimž jsou pak zaměstnanci zbytečně nespokojeni.
A za to Linet nemůže, ale často se natrefí na maloměstskou/vesnickou mentalitu mnoha zaměstnanců. Což je tím, kde firma sídlí.
Možnost kariérního postupu
Např. Začněte na montážní lince, časem z vás bude mistr, pak třeba technik zkušebny, pak technolog... Anebo nastoupíte jako trainee a za pár let budete sefovat 10 lidem. Ale kdo nechce, nikam postupovat nemusí, a to je taky správně.
V Linetu se implementují nové systémy, používají moderní technologie, musíte se tak pořád něco učit:). Můžete se také učit cizí jazyky. A jste u vývoje nových produktů, které přinášejí nové výzvy, ať už pracujete v logistice, výrobě, nebo produktovem managementu.