L I N E T spol. s r.o. image

L I N E T spol. s r.o.

Výroba zdravotnických lůžek a zařízení

Stabilita, slušné jednání většiny nadřízených, smyslupnost práce, výroba zařízení, které pomáhá lidem
Chování některých nepřímých nadřízených, pohrdání mými znalostmi i radami (strategický nákup), cizopasení na mé dobré vůli

Vím, že bude co dělat i za měsíc, rok, ... Vím, že budu dělat práci na kterou jsem byl přijat i za měsíc, rok,... Vím, že mě přijde výplata včas....
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:červen 2025

Oceňuji profesionální, ale zároveň lidský přístup. Nikde není vše perfektní, ale v Linetu se dobře pracuje.
Nelíbí se mi, že vedení firmy je příliš zaměřené na progres a růst pouze v obchodě. Efektivita výroby pokulhává za dnešními trendy.
Napsáno:červen 2024

Pracoval jsem pro Linet jako externí konzultant, bezva spolupráce, dobrý kolektiv, bezproblémový.

Zabezpečené stravování na úrovni, možnost volného parkování, dobrý kolektiv , přátelská atmosféra (IT). Na provozu bylo vidět vysokou organizovanost výroby a logistiky, práce i s moderními technologiemi (Laserové děličky materiálu, vstřikovací listy, svářecí CNC automaty, komaxtová stříkací linka. Organizovaná práce - zakázkově členěná. Jde o moderní, strojírenský závod na světové úrovni.
Napsáno:červen 2021

Pracovní doba, pěkné benefity, dobré vztahy na pracovišti. Dokážu skloubit práci s rodinou.
Začínám mít pocit, že dělník je nejdůležitější v celém podniku, pro ně uděláme cokoli. Mohlo by se zainvestovat do pracovního prostředí.
Napsáno:listopad 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti L I N E T spol. s r.o.?
flexibilita pracovní doby
informovanost napříč firmou
Napsáno:listopad 2018

Práce v Linetu je obohacující ve všech směrech. Setkávání s lidmi ze všech koutů světa mě baví. Kolegové znají své cíle a společnými silami je plníme. Myslím, že je to na výsledcích firmy znát =o). Samozřejmě ne vždy vše probíhá hladce, bez emocí a bez komplikací, ale vždy najdeme společně řešení. Pořád mě to tu baví!!
Úplně nemůžu říci, že by mě tu něco znepokojovalo. Záběr vědomostí, které musíte mít, je široký. A ne úplně každý je schopen na Zákaznickém servisu fungovat. Ale já to vnímám jako výzvu.
Napsáno:listopad 2018

zajímavé benefity (Benefit plus), možnost pracovat z domova, možnost profesního růstu
vztahy mezi odděleními by mohli být lepší, komunikace pružnější a vstřícnější

Komunikace s lidmi.
Z oddělení:Nákup
Napsáno:listopad 2018

Skvělé benefity, přátelský kolektiv, dobré stravování v místě, možnost prosadit vlastní názor.
Lepší komunikace napříč odděleními.
Napsáno:listopad 2018

Možnost profesního rozvoje - možnost zkusit si různou práci, prostě nedělat pořád to samé. Vzdělávat se. Využívat nejrůznější benefity. Být u toho, když se z malé vsi ve středních Čechách řídí strategie úspěšné mezinárodní skupiny. Být u vývoje nových skvělých produktů.
Někdy se šetří na zcela nesmyslných drobnostech, kvůli nimž jsou pak zaměstnanci zbytečně nespokojeni. A za to Linet nemůže, ale často se natrefí na maloměstskou/vesnickou mentalitu mnoha zaměstnanců. Což je tím, kde firma sídlí.

Možnost kariérního postupu
Např. Začněte na montážní lince, časem z vás bude mistr, pak třeba technik zkušebny, pak technolog... Anebo nastoupíte jako trainee a za pár let budete sefovat 10 lidem. Ale kdo nechce, nikam postupovat nemusí, a to je taky správně.

V Linetu se implementují nové systémy, používají moderní technologie, musíte se tak pořád něco učit:). Můžete se také učit cizí jazyky. A jste u vývoje nových produktů, které přinášejí nové výzvy, ať už pracujete v logistice, výrobě, nebo produktovem managementu.
Napsáno:listopad 2019
Zaujala / nezaujala vás firma L I N E T spol. s r.o.?