Učíme se jeden od druhého
Práce vhodná při studiu
Práce vhodná při studiu
Stabilita firmy+9

dm drogerie markt s.r.o.

Maloobchod s kosmetickými a toaletními výrobky

V dm společně vytváříme prostředí založené na respektu a důvěře, které podporuje otevřený dialog a vzájemné porozumění. V přátelské a podporující atmosféře nabízíme každému, kdo má chuť se posouvat a rozvíjet, plnou podporu. Díky našemu propracovanému systému interního vzdělávání máte možnost růstu na osobní i profesní úrovni. Ať už pracujete v prodejnách, logistických centrech nebo v dialogicu, budete součástí týmu zaměřeného na spokojenost našich zákazníků, kvalitu, udržitelnost a inovaci.

Oceňuji možnost skloubení osobního a pracovního života, klouzavou pracovní dobu, možnost práce z domova a slušné finanční ohodnocení. Vždy a všude pozitivně naladění kolegové. :-) Super je i aktivní využití cizího jazyka na mezinárodních setkáních a šanci mají i absolventi.
málo slev v dm

Dialog a spolupráce

Moderní vybavení skladu

Moderní vybavení skladu

Přátelská atmosféra+9

Oceňuji férový a otevřený přístup. Přátelské a vstřícné vztahy mezi kolegy, na všem se dá domluvit. Podporu k rozvoji. Vše potřebné vás naučí nebo jsou k dispozici různá školení, digitální kurzy. Za chyby se netrestá, nikdo vám hlavu neutrhne. Občerstvení na pracovišti, káva, čaj...Líbí se mi filozofie firmy, jakým směrem se ubírá. Kdo má chuť může se posouvat dál v kariéře, příležitosti jsou otevřené všem.
Napsáno:prosinec 2021

Příležitost využít cizí jazyky
DM je německá firma a jako firemní jazyk je nastavená němčina. Spousta projektů probíhá za účasti všech zemí, ve kterých naleznete pobočky DM, konvenzace probíhá tudíž v němčině. Sortiment , který se zavádí do českých poboček je třeba opatřit českými texty, překlady etiket a průvodních textů mají na starost naši kolegové ve firmě.

dm drogerie je firmou , která na českém trhu operuje už 30 let. Neustále se rozvíjí a rozšiřuje, stále hledá další spolupracovníky.
Napsáno:prosinec 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti dm drogerie markt s.r.o.?
Bavila mě práce
Nic
Napsáno:duben 2021

Flexibilní prac.doba, člověk má najednou čas i pro sebe :), různorodá práce, směny rychle utíkají :)
Mohl by být hezčí dress code :)))
Napsáno:leden 2020

Platové ohodnocení Vnitřní nastavení hodnot společnosti Benefity Podmínky pro práci
Nastavení společnosti neodpoví skutečnosti na koncových pozicí To co se říká o vzatu k zamestnancích pak není na aplikováno
Napsáno:květen 2019

Zkracene uvazky za nadstandardni plat Neustale skoleni/moznost se rozvijet Vychazi se vstric pri planovani smen Delsi dovolena, stravenky
Napsáno:leden 2019

Benefity Homeoffice Profesní rozvoj Možnost růstu
Napsáno:leden 2022

možnosti rozvoje zájem o mé potřeby možnost práce na dálku týmová spolupráce dialogická kultura
nic mne nenapadá, vše mohu otevřeně říct a získám zpětnou vazbu

Práci, co dává hlubší smysl
Kromě hlavního zaměření - maloobchodního prodeje - dm velmi hluboce řeší příkladné působení na trhu - to se projevuje v nabídce produktů, projektech spojených s trvalou udržitelností i péčí o člověka - jedno jestli zákazníka nebo zaměstnance.

Dm je jednička na trhu drogistů. Stará se o své spolupracovníky skvěle. Co je zde samozřejmostí, jinde jen tak nezažijete - práce na dálku, benefity, každoroční navyšování mezd, možnosti karetního růstu a mnoho dalšího. Pracovat pro “lovebrand” je super.
Z oddělení:Nákup
Napsáno:leden 2022
Zaujala / nezaujala vás firma dm drogerie markt s.r.o.?