Docela těžká otázka. Oceňuji 5 týdnů dovolené,Ale občas bývá vzhledem k dvanáctihodinovému provozu problém si je vybrat. Nakonec se to na základě nějakých kompromisů tak nějak zkloubí. S platem jsem asi jako jeden z mála lidí, aspoň co vím z ostatních středisek, celkem spokojený. Ale co si budeme povídat ať má kdokoliv jakkoli velkou výplatu vždy by uvítal víc. Celkově kolektiv hodnotím dobře ale pracují na velmi malém středisku kde si vyjdeme vstříc. Za mě obecně jsem spokojen a podnik plní asi vše co od zaměstnavatele čekám.
Čistota na šatnách, ve sprchách ale především na záchodech. Ocenil bych nejen já ale i kolegové úklid například 2x denně/ 7x v týdnu. Dělat dvanáctky o víkendu je vzhledem k nedostatku čistým toaletám horor. Bohužel nemůžu říct že je to otázka jen pár hodin než dojde k úklidu. Někdy bývají zašpiněné od pátka odpoledne do pondělního rána.( Jedná se prosím o závod v Plané nad Lužnicí.)