Proficio Group

Svoboda, flexibilní časová doma, možnost pracovat odkudkoliv, přátelská atmosféra, profesionalita
Napsáno:únor 2024

Oceňuji otevřenost firmy. Transparentnost. Týmové řešení problémů. Jde zde velmi cítit, že všichni táhneme za jeden provaz. Naprostá spokojenost s přímým nadřízeným i vedením. Feedback na vaši práci. Snaha posouvat vás dále (školení, feedbacky, firemní angličtina).
Čas strávený v práci se nerovná počtu odpracovaných hodin => trackování. Ale to mají takto všechny agentury. Je třeba si na to zvyknout.

Collaboration and culture
Nothing.
Napsáno:únor 2024

I am impressed by the organizational culture at Proficio. Organized processes and tasks. It helps me a lot while working and I learn a lot thanks to it. The company is open to employees' ideas and focused on their development.
No
Napsáno:únor 2024

Maximálně podporované vzdělávání. Každý může ovlivnit svůj kariérní posun a směr. Maximální svoboda, neomezené možnosti home office a remote spolupráce. Bezproblémové skloubení pracovního a osobního života.
Napsáno:únor 2024

Možnost se posouvat v know-how. Učit se od nejlepších. Dobří lidé, kamarádi. Fajn kolektiv. Zajímaví klienti a projekty. Flexibilní časová doba.
Napsáno:únor 2024

V Proficiu si cením časové flexibility, která mi umožňuje kombinovat práci s vysokou školou. Zároveň v Proficiu vnímám dynamické prostředí, díky kterému se mám stále co učit. Kolegové, kteří v Proficiu pracují, jsou velmi šikovní a těší mě, že se mohu učit od těch nejlepších.
Napsáno:únor 2024

otevřený, transparentní přístup. Lidskost, důvěra. Možnost skloubení soukromého a pracovního života.
nic
Napsáno:únor 2024

Pracovní svoboda, inspirativní kolegové a prostředí. Focus na seberozvoj a růst.
Někdy je to fuška, ale výsledky stojí za to.
Napsáno:únor 2024

Lidské přátelské prostředí, kde ale funguje zaměření na dobrou práci, rychlost a soustředění na přínos klientovi. Vzácná souhra
V Proficiu se pracuje a komunikuje rychle, takže je to dobré prostředí pro toho, kdo chce opravdu dobře pracovat. Nic pro někoho, kdo si to chce odsedět. Pro mě tedy dobré, nikoliv špatné :)
Napsáno:únor 2024
Zaujala / nezaujala vás firma Proficio Group?