Prostory výroby
Office
Podpora je důležitá+2

Marvinpac CZ, s.r.o.

Balicí činnosti

Jsme Marvinpac a přinášíme inovativní řešení pro všechny vaše potřeby v oblasti kompletace a balení. Zákazník je pro nás vždy na 1. místě a vždy se snažíme vyhovět jeho potřebám. Jsme flexibilní. Zaměstnanců si vážíme a snažíme se o ně pečovat.

Firma nabízí možnost home office, klouzavou pracovní dobu či možnost kariérního růstu.
Nespokojenost s vedením - nereálné vize, pozdní či žádné řešení nedostatečnosti procesů, systémů i zodpovědností jednotlivých oddělení, a to v dlouhodobém měřítku; velice vysoká fluktuace, neproplácení přesčasů, nerovnocenná a komplikovaná spolupráce s mateřskou firmou.
Napsáno:květen 2019

Zajímavá práce, u které se nenudím.
Často chybí jak nářadí, tak náhradní díly na stroje. Nelíbí se mi vysoké plýtvání obalovým materiálem (obrovské množství vyhozeného produktů, obalových materiálů a zmetkových kusů, plášťů, rukavic, čepic..), plasty se často hází do směsného odpadu.. Žádné benefity - třináctý plat, příspěvek na dopravu, penzijko atd.
Napsáno:květen 2019

klouzavá pracovní doba celkem slušný kolektiv spolupracovníků
výše mzdy komunikace napříč odděleními (prakticky nulová) neférovnost jednání (vedení vs. řadoví zaměstnanci) benefitní system (málo rozvinutý) vedení společnosti (vedení nebere ohledy na nikoho a jednoduše diktuje, dost často nesplnitelné a mizerně zadávané úkoly) vizionářské cíle které postrádají zdravý, selský rozum téměř nulový řád a pravidla

možnost kurzů angličtiny rozvíjení se v různých oblastech firmy/oddělení skvělý kolektiv lidí klouzavá pracovní doba
část manažerů naprosto nekompetentní nové kanceláře (málo prostoru) neexistence "jídelny", zaměstnanci musí jíst u počítačů chaos v procesech (pokud existují) nerozvinutý systém benefitů oproti dalším podobným firmám
Napsáno:květen 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti Marvinpac CZ, s.r.o.?
horší komunikace mezi jednotlivými odděleními
Napsáno:květen 2019

Autobusová doprava zdarma Dobré platové podmínky
Firemní kultura na bode mrazu
Napsáno:květen 2019

Oceňuji,že mohu vykonávat pouze ranní směny.Svozová doprava do i ze zaměstnání přímo před halu.
Nejednotné měřítko v chování nadřízených k lidem.

Tuhle práci zvládne i cvičená opice.Jen musíte být hoooodně rychlí.Jen vedení nemá stejný metr na každého.Jednají s člověkem "podle ksichtu". :-(
Napsáno:leden 2019

Je zde značný prostor pro uplatnění předchozích zkušeností a prostor pro seberealizaci. Veškeré nápady a iniciativa je přijímána v otevřené a pozitivní atmosféře. Pracovní prostřední je poměrně příjemné a spolupracují.
Nejednoznačné definované role a rozhraní zodpovědností. Nedostatečně nastavené a následované procesní řízení a organizace práce. Velmi podceňovaná bezpečnost práce. Méně přehledná a obtížněji řiditelná oblast kontrolingu/financí. Lidské zdroje - stabilizace a rozvoj zaměstnanců. Externě poskytované legislativní služby.

Rodinná atmosféra
Velký tlak na splnění úkolů, ke kterým je minimum informací a minimum času.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:srpen 2024

Kolektiv a Atmosféra Férové odměňování
Napsáno:duben 2024
Zaujala / nezaujala vás firma Marvinpac CZ, s.r.o.?