V letních období vedro nefunkční klima i odvětrávání jen se slibuje každý rok pak přijde zima a opět se nic nezměnilo tak to je každý rok na zbytek s vedením si musí udělat názor sám ale žádná sláva to není
Firma nedodržuje ani svá vlastní predpisy ohledně vyplácení přiznaných benefitů. Pokud vám na jedné straně přidá na financích, na druhé straně vás jinde obere...Plat je postaven na velkém počtu pohyblivých nenárokových složek, na které jen těžko kdy dosáhnete. Proto je realita mnohem horší než nabízené možnosti
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Vážila bych si operátorů a nestavěla bych je na poslední řadu ,také bych uvažovala na tarifech tříd každý má právo dostat dle svých výkonu
Společnost Hitachi Astemo si svých zaměstnanců váží a nestaví je na poslední místo. S novým fiskálním rokem byly nastaveny nové tarify odměňování. Každý má možnost růst v rámci společnosti.
Vedení, nadřízené pozice ( předák výroby, mistr ), lepší přístup k lidem, bohatší a chutnější jídla v kantýně ( tvrdý maso a 20 hranolků k jídlu je nedostačující kor na večeři ), firma by měla mít zaškolené lidi kteří rozumí strojům na kterých se vyrábí.
Firma podporuje růst ve firmě, já sám jsem několikrát povýšil. To je za mě velký benefit. Jsem spokojený i finančně. Mám kolem sebe dobré kolegy a skvělýho šéfa.