Loajalitu a naprosto férové jednání k zaměstnancům, vstřícnost, přátelské prostředí, příjemné pracovní zázemí s mnoha benefity, možnost pracovat z HO,...
Momentálně mě nic nenapadá. Jsem maximálně spokojená. :-)
Cením si férovosti a lidského jednání. Pokud ve firmě ukážete, že svoji práci vykonáváte správně, loajálně, snažíte se firmě něco přinést, dát kus sebe v dobrém slova smyslu, tak Vás Smarty ocení.
Dotahovat projekty do konce, nešít projekty horkou jehlou, více na nich pracovat a déle je nechat v testovácí fázi.
Ve Smarty panuje přátelská a podporující atmosféra. Všichni se znají a pomáhají si, a to i napříč odděleními. Benefity jsou velmi rozsáhlé a komplexní, zaměstnavatel zkrátka rozumí potřebám svých zaměstnanců. Pracovní doba je pružná a zaměstnavatel poskytuje možnost home office, která se v dnešní hektické době opravdu hodí. Smarty.cz mohu rozhodně doporučit.
Kolektiv i včetně mého vedoucího - tým lidí. Benefity a především zaměstnanecké produkty Apple. Baví mě i školení, kde se mohu dál posunout. Možnost rozvoje.
Smarty je firma, která se nebojí jít naplno do nových projektů, je tu parta nadšených lidí, kteří mají dost energie a vůle měnit věci tak, aby z dobrých byly ještě lepší a tomu se stále snaží udržet si partnerský přístup a příjemné pracovní prostředí. Osobně si hodně cením férového jednání.
nemám v tuto chvíli nic zásadního, co by se dalo označit za nespokojenost