ACNielsen Czech Republic s.r.o.

Průzkum trhu a veřejného mínění

vstřícnost, flexibilita, dobré pracovní prostředí, benefity
nic
Napsáno:únor 2018

Čeho si na Nielsenu nejvíce cením? Toho, že si mě můj nadřízený a kolegové váží. Toho, že se tu všichni vzájemně podporujeme a pomáháme si - v takovém týmu se pak překážky zdolávají samy. A taky toho, že tu můžu být sama sebou, ať už jde o vyjádření názoru nebo oblékání.
Napsáno:leden 2018

Flexibilní pracovní doby
Komunikace vedení
Napsáno:prosinec 2017

ACNielsen je z mého pohledu moderní zaměstnavatel, který nabízí svým zaměstnancům skvělé zázemí, benefity a celkovou péči. Samozřejmě jde o různá oddělení a jejich přístup, ale za mne se velmi snažím ,aby zde byli lidé spokojení a motivovaní. Aby do práce chodili rádi a komunikace byla oboustranně příjemná. Péči, kterou věnuji svým lidem se snažím získávat v dobře odvedené práci. To samozřejmě navazuje na hodnocení a celkový přístup k lidem. Spokojený zaměstnanec=spokojený šéf. Vše je o lidech, přístupu...Nielsen dává prostor pro seberealizaci a rozvoj. Jsem zde spokojená a za 7 let své působnosti, jsem se hodně naučila. Prošla jsem různé pozice a velmi se rozvinula v leadershipu. ACNielsen mi umožňuje na sobě i pracovat z pozice vzdělávání, kdy mohu studovat (VOŠ řízení lidských zdrojů) a účastnit se různých elearningových kurzů.
ACNielsen by mohl mít svou jídelnu :)
Napsáno:únor 2018

U této firmy máme ještě 6 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma ACNielsen Czech Republic s.r.o.?