Centrála společnosti v Praze - Strašnicích
Podzemní zásobníky zemního plynu
Neformální pracovní atmosféra+7

Gas Storage CZ, a.s.

Provozovatel podzemních zásobníků plynu

Jsme největším provozovatelem podzemních zásobníků plynu v České republice. Provozujeme jich celkem 6 – Dolní Dunajovice, Háje, Lobodice, Štramberk, Třanovice a Tvrdonice, jejichž celková kapacita pokrývá zhruba třetinu roční spotřeby zemního plynu v ČR. Centrálu společnosti najdete v Praze - Strašnicích, v moderním areálu se výbornou dostupností MHD i vlastním parkovištěm. Naše firemní kultura je založena na slušnosti a úctě k individualitě každého z nás.

Home office Benefity Komunikace s vedením Flexibilní pracovní doba Možnosti (a ochota) vzdělávání
Korporátní byrokracie
Děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Věříme, že na procesech zapracujeme tak, aby byly co nejjednodušší a efektivní.
Napsáno:únor 2025

Tým vstřícných a ochotných kolegů, se kterými se dobře spolupracuje. Zájem nejvyššího vedení budovat firemní kulturu, investovat do vzdělání, podporovat své lidi. Šéf/ka, který/á naslouchá a podporuje. Moderní technika, možnost hybridní spolupráce - kancelář/home office.
Některé procesy by dle mého názoru šly zjednodušit.
Děkujeme za vaše hodnocení, které nás těší. Procesy budeme designovat tak, aby byly jednoduché a sloužily všem.
Napsáno:únor 2025

Zázemí ve všech lokalitách

Zázemí ve všech lokalitách

Aktivně s námi

Aktivně s námi

Zázemí a neformální pracovní atmosféra+8

Musím ocenit přátelský a neformální kolektiv. Všichni jsou ochotni vyjít vstříc a neuvěřitelně přátelští na všech lokalitách Možnost práce na home-office pomůže všem občas. Skvělé benefity a firemní kultura - mimopracovní aktivity Ohodnocení a transparentnost kolegů a rozhodně zajímavá práce, kde člověk musí neustále růst
Osobně to vidím spíše jako benefit ale pro někoho to může být problém, pokud hledá klidné korporátní místečko - je to opravdu dynamické prostředí plné změn a výzva čeká na každém rohu.
Děkujeme za čas při psaní hodnocení, moc si toho vážíme.
Napsáno:prosinec 2024

Bezvadní kolegové, je tu neformální atmosféra, se všemi si tykám (kromě představenstva). Je vidět zájem vedení znát naše názory. Pravidelné roční navyšování mezd. Možnost kombinovat práci z kanceláře z home office.
Všude se něco najde - výběr HR informačního systému nebyl nejšťastnější.
Děkujeme za čas při psaní hodnocení, moc si toho vážíme. Nový HR systém s dodavatelem ladíme a věříme, že bude fungovat ke spokojenosti všech.
Napsáno:prosinec 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Gas Storage CZ, a.s.?
Dobré mzdové podmínky, dobré benefity, zkrácená pracovní doba a 6 týdnů volna Fajn kolegové
Po změně majitele se firma čím dál víc mění v klasický státní podnik, se všemi neřestmi, které s tím souvisí Mnoho byrokracie Minimální fluktuace, která způsobuje malou flexibilitu a také prakticky nulovou možnost kariérního postupu
Děkujeme za čas při psaní hodnocení, moc si toho vážíme. Děláme vše pro to, aby administrativní zátěž byla co nejnižší. V příštím roce bychom rádi spustili talentový program, který mimo jiné umožní i horizontální kariérní postup.
Napsáno:září 2024

Super benefity Parádní prostředí pro zapadnutí do kolektivu. Pracovní náplň není stereotypní. Výborný tým.
Něco by se našlo
Děkujeme za čas při psaní komentáře, moc to pro nás znamená.
Napsáno:srpen 2024

Skvělé benefity ( benefitní portál, stravenky, multisportkarta, Home office, jazykové kurzy,...) Skvělý kolektiv Pružná pracovní doba
Děkujeme za pěkné hodnocení.
Napsáno:listopad 2023

Bezva benefity, příjemné prostředí i kolegové.
Přece jen je to korporát.
Napsáno:květen 2021

Zajímavé benefity
Napsáno:duben 2021

opravdu flexibilní pracovní doba kolektiv management benefity ohodnocení
kanceláře (open space) běžné nešvary korporátu (někdy nesmyslné vnitřní předpisy, dlouhé rozhodovací procesy)

Pružnou pracovní dobu
Možnost domluvy pasující pracovní doby (flexibilní nastavení začátku a konce pracovního dne) Možnost HO Možnost zkráceného úvazku

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Možnost HO 7,5 hod. pracovní doba Flexibilní nastavení pracovní doby 5 týdnů dovolené + až 5 dnů osobního volna Chápání specifičnosti situace rodičů ze strany managementu
Napsáno:březen 2021
Zaujala / nezaujala vás firma Gas Storage CZ, a.s.?