Podpatky na plynu jedou s TÜV SÜD Czech
Podpatky na plynu jedou s TÜV SÜD Czech
Noví kolegové u nás procházejí důkladným zaškolením s mentory po boku. Spolu tvoříme úspěch!
Podporujeme kariérní růst našich zaměstnanců. Věříme, že jejich rozvoj nás činí lídry v oboru a našim zákazníkům přináší kvalitní služby.
TÜV SÜD Czech s.r.o. image+3

TÜV SÜD Czech s.r.o.

Inženýrské činnosti a poradenství

V TÜV SÜD je technologie naší vášní. Inovace mají obrovský dopad na naše životy a my chceme být aktivní součástí této velké proměny. Testujeme, provádíme audity, certifikujeme. Neustále posouváme hranice toho, co je možné, pro bezpečnost jednotlivců i celé společnosti. Dýcháme technologií, usilujeme o nejvyšší profesní dokonalost a zanecháváme na světě udržitelnou stopu. Budoucnost bereme do svých rukou. JSME TÜV SÜD.

Volnost v rozvržení pracovních povinností a času
Systém odměňování
Napsáno:červenec 2018

Možnost vyzkoušet si zajímavé technologie. Flexi pracovní doba a možnost home-office.
Tragická manažerská struktura, extrémní rigidnost, manažeři se bojí cokoli rozhodnout. Šetří se na lidech, na jejich vzdělávání, v některých odděleních i na prac. vybavení.
Napsáno:duben 2025

Flexibilita Zájem o dlouhodobou spolupráci
nemožnost ovlivnit některé retrospektivní návyky/postoje společnosti
Napsáno:říjen 2024

Zajímavá náplň práce, která mne po letech stále docela baví. Ovlivňujeme (věřím že pozitivně) bezpečnost provozu na pozemních komunikacích. Se zákazníky většinou spolupracuje na velmi dobré úrovni.
Přenášení administrativní zátěže na výkonné pracovníky - jisté útvary se tak rády a celkem snadno zbavují své práce. Heslo od vedení: "navýšení administrativy, lze zvládnout pouze zvyšováním produktivity práce" je klenot, který hovoří za vše. Firma se snaží nastavovat procesy (částečně na základě oprávněných požadavků), ale nikdo neví vlastně proč a nedokážeme je poté správně implementovat = zadíráme se sami sebou. Občas mi to přijde až jako ono rčení s klacky pod nohama.
Napsáno:září 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti TÜV SÜD Czech s.r.o.?
Rozmanitost práce
rozhodnutí managmentu bez koncepce
Napsáno:září 2024

Líbí se mi přístup společnosti k zaměstancům, váží si jich a snaží se vyjít vstříc pokud je to možné. Oceňuji i dobrý kolektiv a možnost rozvíjet své schopnosti a dovednosti.
Ne, cítím se zcela spokojeně.
Napsáno:prosinec 2023

Kolektiv. Výhody menší firmy (rozmanitost práce, většinu kolegů znám osobně) se zázemím a stabilitou velké nadnárodní korporace. Množství klientů z celého světa a mezinárodní spolupráce.
Práce nad rámec standardní pracovní doby je samozřejmostí.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:říjen 2023

Oceňuji kolektiv, benefity, různorodost práce, flexibilitu v práci.
Zlepšení benefitu, např. celková uhrada karty Multisport, navýšeni penzijního spoření na nevyšší částku všem zaměstncům např. po odpracovaných 5 letech.
Napsáno:říjen 2023

S pestrostí pracovní činnosti. S možností zkrácených úvazků. S kolektivem.
Bylo by fajn více různých benefitů.
Napsáno:říjen 2023

Stabilní a profesionální společnost. Důvěra. Spolupráce. Flexibilita. Snaha vyjít svých zaměstnancům vstříc ve všech oblastech. Kvalitní pracovní podmínky, pomůcky i prostředí.
Aktuálně nic takového neshledávám.
Napsáno:září 2023
Zaujala / nezaujala vás firma TÜV SÜD Czech s.r.o.?