TSR Czech Republic s.r.o.

Velkoobchod s odpadem a šrotem

Jsme lídrem na českém trhu recyklace kovů. Naší činností přispíváme ke snižování negativních dopadů těžby, transportu a zpracování primárních surovin. Máte tak příležitost podílet se s námi na budování udržitelné budoucnosti. Využijte tuto příležitost a přidejte se k nám!

Příjemný a přátelský kolektiv, nejenom na centrále, ale skrz celou společností. Nadřízení jsou příjemní a nikdo nevyvíjí nepříjemný tlak na zaměstnance. S kolegy se scházím i mimo pracovní dobu.
Napsáno:říjen 2024

V TSR jsem spokojený ze všech stran. Dělám logistiku a vedení lidí a opravdu musím říct že nikdy nebyl problém, když jsem potřeboval něco vyřešit nebo od někoho poradit. Jsme skvělý tým a věřím v to že tu budu do konce života, protože jsem našel práci kterou miluji.
Možná kvalita OOP, to je opravdu věc k zamyšlení. Protože co zde fasujeme za montérky od firmy BLYTH, je opravdu žalostná. Za mě by bylo super, zkusit vybrat nového dodavatele.
Napsáno:říjen 2024

Z oddělení:Nákup
Napsáno:prosinec 2023

Firemní kultura
Napsáno:květen 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti TSR Czech Republic s.r.o.?
Možnost seberealizace; Přímý kontakt mezi více úrovni řízení; Absence zbytečné administrativy (presentace, reporty, tabulky,...); Kreativní a přátelská atmosféra mezi kolegy; Transparentnost procesů a vztahů.
Nic zásadního
Napsáno:listopad 2018

Cením si vůbec možnosti, že jsem dostala příležitost, dělat jako žena práci která není pro ženy typická. Dále je skvělé, že zde mohu projevit nějaké vlastní nápady a kreativitu, ne všude je toto možné.
Měla bych pár podnětů, mohou být ale pouze mým subjektivním názorem, nebudu je raději uvádět.
Napsáno:leden 2020

Férový přístup. Firma, která drží své slovo vůči svým zákazníkům i zaměstnancům.
Napsáno:leden 2020

Slušná firma, která se o lidi stará. Příjemné pracovní prostředí i kolegové.
Napsáno:leden 2020

Solidní jednání, dobré zázemí, velmi dobrý přístup k řešení problémů, proaktivitu k prosazování férovosti a pravdy
Momentálně zatím nic
Napsáno:leden 2020

Když si řeknu o radu, vždy jí dostanu. Někdy to není hned, ale při vytížení mých šéfů u nás na západě se ani nedivím. Mají toho moc. Mám rovný tým, přímou komunikaci. Občas tzv. na tělo, ale o to víc je to fajn. Prostě bez řečí a omáček.
Občas trochu nepoctivé prostředí než jsem byl zvyklý. Ale ne uvnitř TSR, ale u některých klientů. A spokojen nejsem sám se sebou, nějak mi to jde všechno pomalu.
Napsáno:březen 2020
Zaujala / nezaujala vás firma TSR Czech Republic s.r.o.?