3D tisková farma
Prusa CORE One
3D tiskárna MINI+
3D tiskárna MINI+

Prusa Research a.s.

Výroba počítačů a periferních zařízení

Jsme Prusa Research, inovativní a stabilní česká firma. V pražských Holešovicích vyvíjíme a vyrábíme 3D tiskárny, které miluje celý svět. Používají se ve firmách jako SpaceX, Lockheed Martin nebo Škoda Auto a také ve statisících domácnostech, které díky nim objevily kouzlo 3D tisku. Pomáháme tvořit, prototypovat a opravovat. U nás se mluví na rovinu, nápady se cení od každého a práce u nás dává opravdu smysl. Přidejte se k nám a staňte se součástí inovací!

Benefitem je rozhodně nástupní tiskárna a žádný openspace. Kanceláře jsou sice trochu punkové, ale to k tomu tak nějak patří. Díky tomu se dá naučit hodně nových věcí
Ačkoliv je to tu stále takové punkové, už to není co to bývalo. Je to pochopitelné, firma roste. Nicméně to má naštěstí do korporátu daleko.
Děkujeme za hodnocení. Vážíme si vaší reakce.
Napsáno:červenec 2025

- atmosféra ve firmě - flexibilní pracovní doba - na všem se dá domluvit - velký prostor pro nápady a rozvoj - parkování u firmy
- občas tu vázne komunikace, ale je vidět, že se to všichni snaží zlepšit
Moc děkujeme za pozitivní hodnocení i připomínku ke komunikaci. Jsme si toho vědomi a snažíme se tyto neduhy vychytávat. Přejeme vám hodně dalších pozitivních let u nás :)
Napsáno:červenec 2025

špatná odezva a komunikace nadřízených s řadovými zaměstnanci,přezíravost arogance my nahoře přece všecko víme nejlépe
Napsáno:září 2024

Lidský přístup, kde každý názor je důležitý. Velmi moderně chápány vztahy mezi zaměstnanci a zaměstnavateli, zajímavé akce i mimo pracovní dobu, celková myšlenka té novátorské firmy.
Napsáno:září 2017

Jak by mi to sedlo ve společnosti Prusa Research a.s.?
HR vymýšlí benefity jak na běžícím pásu Lidský přístup a benevolence kdekoli je pro ní místo Prostor učit se nové věci PrusaLab je super
Co se týče peněz, na Prahu asi člověk leckde dostane víc, nicméně množství firemních benefitů to skoro až vyvažuje.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:prosinec 2018

U této firmy máme ještě 18 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Prusa Research a.s.?